2777
2789
عنوان

میگم پسرای شمام ***اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 81 پست
واسه حرف من فقط عکس نده که ثابت کنه خوبه

😂😂😂😂😂😂

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه پسرا همینجورن به کسی چه ربطی داره که نظر میدن

والا میگن ...اولش قصه میخوردم ک خدایا نکنه اینجور بمونه همه هم میگفتن کوچیکه بیشتر فکر میکردم و قصشو میخوردم 

میگم نکنه بعدن زنش سرکوب بزنه بش😕😕😕

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
والا شوهر منو تو سن خیلی خیلی پایین ختنه کردن الان.....داره به چه کلفتی و درازی😁😁😁😂😂😂 فقط الا ...

رخت خوابتو پهن نکنی اینجاهم ما میفهمیم

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
وای منم ۷ماهشه خیلی کوچیکه فقط سره😓😓😓😓وقتی هم میخوام مایبیبش کنم و پیشم کسی باشه میگه چرا انقد ک ...

ولی مادرشوهرم میگفت ژنتیکیه مال بعضیا از اول کوچیکه بعد بستگی به باباشون داره دیگه نمیدونم

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
والا میگن ...اولش قصه میخوردم ک خدایا نکنه اینجور بمونه همه هم میگفتن کوچیکه بیشتر فکر میکردم و قصشو ...

مگه هرماه دکتر نمیبری؟؟؟؟؟؟؟؟

پسر من ده ماهشه هرماه میبرمش متخصص معاینه میکنه همه بدنشو

لطفا اجازه‌نده درباره بچت نظر بدن بعدا بهش میگن خیلی بد میشه

کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟
نه عزیزم اگه قرار بوداینترنت همه مطالبش درست باشه که دکترا باید در مطبشون رو تخته میکردن. بهترین سن ...

من پسرمو 20 روزش بود ختنه کردم الان نه سالشه آلتش خیلی کوچولوعه نگرانش میشم بعضی وقتا 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
ببرش دکتر تا خیالت راحت شه

کلا پسرم جسش ریز میزس...۲ماهگی ختنش کردم ک حتی دکتر گف اخیی این ک چیزی  نداره گفتم ینی نمیشه گف چرا میشه ولی کوچولوه😓😓

ولی مادرشوهرم میگفت ژنتیکیه مال بعضیا از اول کوچیکه بعد بستگی به باباشون داره دیگه نمیدونم

باباش والا خوبه مادر شوهرم میگه باباش ۵ ۶ سال بود همه میگفتن چقد بزرگه پ این ب کی رفته😂😂

شوهرمم میگه منو چش زدن چششون ب بچم افتاد😂😂😂😂😂

حتما ببرش دکتر که خیالت راحت باشه.ولی خب با عرض معدرت ببین شوهرت چطوریه و از مامانت در مورد داداشت ب ...

خواهش میکنم ولی باباش اینجور نیست داداشام هم قبلن مامانم گفت نرمال بودن و الان زن و بچه دارن مشکلی ندارن.. فک کنم بهتره دکتر ببرمش 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
کلا پسرم جسش ریز میزس...۲ماهگی ختنش کردم ک حتی دکتر گف اخیی این ک چیزی  نداره گفتم ینی نمیشه گف ...

یکی از اشناهمون پسرش ۸ سالش بود مامانش متوجه شد که بد ختنه شده بردنش دکتر و دکترم تایید کرد و بچه دوباره ختنه شد اگه حواس مادرش نبود تو بزرگسالی اذیت میشد

ولی انشالله که چیزی نیس واسه اینکه استرست کم شه برو فقط

مگه هرماه دکتر نمیبری؟؟؟؟؟؟؟؟ پسر من ده ماهشه هرماه میبرمش متخصص معاینه میکنه همه بدنشو لطفا اجازه ...

هر ماه میبرم اما اونجاشو معاینه نمیکنه..

وقتی ب دنیا اومد متخصص اومد گف خوبع بعد ختنه هم بردم‌متخصص گف خوبه

یکی از اشناهمون پسرش ۸ سالش بود مامانش متوجه شد که بد ختنه شده بردنش دکتر و دکترم تایید کرد و بچه دو ...

اره این بار ک رفتم میگم ب دکترش من فقط کم روام خجالت میکشم میگم باباش بگه😓😓