2777
2789
عنوان

میگم پسرای شمام ***اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 81 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همیشه از اندازه ی کوچیک آلت پسرم نگران میشم میگم نکنه بد باشه انددزش😔😏

وای منم ۷ماهشه خیلی کوچیکه فقط سره😓😓😓😓وقتی هم میخوام مایبیبش کنم و پیشم کسی باشه میگه چرا انقد کوچیکه

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤
ختنه کردن تو سن پایین باعث میشه رشدش متوقف بشه

ینی مردهای نسل قبل تو سن پایین ختنه کردن الان مشکل دارن؟😂

دکتر بهم گفت یک تاوسه ماهگی موقع ختنه هست 

منم ۲.۵ بردم

کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟
ختنه کردن تو سن پایین باعث میشه رشدش متوقف بشه

والا شوهر منو تو سن خیلی خیلی پایین ختنه کردن الان.....داره به چه کلفتی و درازی😁😁😁😂😂😂

فقط الان منو نترکونید ها خواستم جواب حرف غیر منطقیش رو بدم😒😒😒😒

دکتر نیستم😊 ولی خیلی جاها خوندم که تو سن پایین ختنه نکنن بهتره

نه عزیزم اگه قرار بوداینترنت همه مطالبش درست باشه که دکترا باید در مطبشون رو تخته میکردن.

بهترین سن برای ختنه ۱ ماهگی تا ۳ ماهگی هست. 

تجربه هم نشون داده به هیچ عنوان رشدش متوقف نمیشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
والا شوهر منو تو سن خیلی خیلی پایین ختنه کردن الان.....داره به چه کلفتی و درازی😁😁😁😂😂😂 فقط الا ...

حالا انقد واضح هم نگی فک کنم میشه🤦🏻‍♀️

کل سایت از خصوصی ترین چیز همسرت باخبر شدن

والا شوهر منو تو سن خیلی خیلی پایین ختنه کردن الان.....داره به چه کلفتی و درازی😁😁😁😂😂😂 فقط الا ...

خجالت بکش

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار
پسر منم آلتش خیلی کوچیکه مثل دکمه.. قبلن کوچیکتر بود یه بار دکتر نشون دادم همینجور یه نگاهی کرد گفت ...

حتما ببرش دکتر که خیالت راحت باشه.ولی خب با عرض معدرت ببین شوهرت چطوریه و از مامانت در مورد داداشت بپرس امکان داره ژنتیکی باشه.حتلا من حس میکنم از پسر 4سالم بزرگه التش البته با عرض معذرت.

وای منم ۷ماهشه خیلی کوچیکه فقط سره😓😓😓😓وقتی هم میخوام مایبیبش کنم و پیشم کسی باشه میگه چرا انقد ک ...

همه پسرا همینجورن

به کسی چه ربطی داره که نظر میدن

کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟