2777
2789
عنوان

میگم پسرای شمام ***اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه این نگرانی نداره ی‌ی فامیلای مام اینجوری خیلی کو چیکه التش 

پسرم ۳و نیم سالشه ولی تو نت اندازه های هر سن بچه رو خوندم همون اندازه بود ولی میخوام ببرمش اورولوژیست

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻

عادیه😐

واسه همه اینطوره

نگید نمیدونستید😣😣

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش

پسر منم آلتش خیلی کوچیکه مثل دکمه.. قبلن کوچیکتر بود یه بار دکتر نشون دادم همینجور یه نگاهی کرد گفت مشکل نداره ولی الان نه سالشه دارم نگران میشم. کسی چیزی میدونه 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
منم همیشه از اندازه ی کوچیک آلت پسرم نگران میشم میگم نکنه بد باشه انددزش😔😏

ممکنه ژنتیکی باشه 

اما ما یکیو می‌شناختیم که از بچگی خیلی کوچیک بوده، بعد بزرگ شد بچه دار نمیشد، خلاصه بعد یک عالمه دوا درمون زنش جدا شد ازش

ادم نمیفهمه اومده نی نی سایت یا ختم صلوات
ختنه کردن تو سن پایین باعث میشه رشدش متوقف بشه

😐😐خانم دکتر

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀