2777
2789
عنوان

تجربه ی پستی!!

574 بازدید | 10 پست

سلام شده تاحالا پست براتون مرسوله رو نیاره اما توسایت کد رهگیری بزنه تحویل گیرنده گردید؟؟؟؟

من دیروز منتظر موندم نیومد بعد اخرشب نوشت تحویل گیرنده گردیددرصورتیکه من تحویل نگرفتم حالا هم همچنان منتظرم بیاره میاره ینی🤕🤕🤕یا کس دگ ای زرنگی کرده گرفته منکه نوشته بودم واحد۴ اخه😪😭😭

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین نوشته برای بار اول تحویل گیرنده گردیده است و گیرنده نبود؟؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

احتمالا داده ب همسایه تون..برو اداره پست بهت میگن ب کی داده...

دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...
گاهی اینجور مشکلات پیش میاد تماس بگیری با پست محل تون کد مرسوله  و بگید بهتون جوابتون و میدن

عنترا همیشه مشغوله کسی جواب نمیده:(((

ببین نوشته برای بار اول تحویل گیرنده گردیده است و گیرنده نبود؟؟؟ 

نههه قشنگ نوشته تحویل گیرنده گردید!:((

نه موقع تحویل یه کد میفرسته رو گوشیت تا کد و نخونی بسته رو تحویل نمیده

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
نههه قشنگ نوشته تحویل گیرنده گردید!:((

ببین کسی نمیتونه بگیره احتمالا اونحوری مینویسن تا پیگیری کنی برا منم اصلا نیومده بود شهرمون یه شهر دبگه بود نوشته بود  برای بار اول به محل گیرنده گردیده و گیرنده در محل نبوده بد من زنگ زدم به اداره پست گفت اینحوری مینویسن تا پیگیری کنی 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
ببین کسی نمیتونه بگیره احتمالا اونحوری مینویسن تا پیگیری کنی برا منم اصلا نیومده بود شهرمون یه شهر د ...

آره عزیزم زنگ زدم به پستچی شهر گفت امروز میارم اشتبا نوشته سایت....حالا منتظرم بیاره😁