2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2908 بازدید | 192 پست
عزیزم حرفاشون چطوری بود؟؟؟صمیمی بود یا معمولی بود ؟یعنی فکر میکنی رابطه هم داشتن؟

سلام خوبی چ خبر ؟ دختره گفت شما ؟ بعدش این گف یعنی نشناختی گف اخه شمارت عوض میشه و خندید عوضی بعدش این گفت دیشب منو منتظر گذاشتی گف خب دیگ زنگ نزدی تا همینجاشو شنیدم ، ن رابطه نداشتن یعنی نمیدونم ن اخه همیشه وقتی یه هفته سر کاره میاد تو یه روز شده سه بار ازم بخواد و هرشبم میخواد وقتی هس فک نکنم

حتی اگه هم خیانت کرده نیمه پر لیوان نگاه کن که پشیمونه و میخواد جبران کنه اگه شمارو نمیخواست دنبال ج ...

امیدوارم بتونم دوباره بهش اعتماد کنم شاید منم براش کم گذاشتم شاید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توروخدا کمکم کن منم لازم دارم بهم توضیح بده چطوری خریدی و واس هک کردن گوشی طرفو باید دستت بگیری من ر ...

من برنامه رو از گوگل خریدم بعدش ک شوهرم خواب بود تو گوشیش نصب کردم ن اونجوری نمیشه باید ب گوشیش دسترسی داشته باشی

شوهرم شورت منو دزدید از خونه رفت قهربودیم بخاطر اون زنه .بعد اومد گفت ی فیلمی تو‌گوشی رفیقم دیدم بیا ...

چه شوهری داشتی وای خدا لعنت کنه

وزن فعلی۸۳🤦‍♀️وزن هدف ۶۵🙆‍♀️گروه رز قرمز🌹
 سلام خوبی چ خبر ؟ دختره گفت شما ؟ بعدش این گف یعنی نشناختی گف اخه شمارت عوض میشه و خندید عوضی ...

خوب پس جدی نبوده باور کن فقط سرگرمی بوده الکی زندگیتو خراب نکن یه فرصت بهش بده انشاالله که اخرین بارش بوده باشه و هرگز دیگه چنین چیزهایی نمیبینی

بفرس ببینم خیر ببینی😉😉

قبول کن 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
خیلی کار بدی کردی گوشی شوهرتو هک کردی یا حالا چک کردی.به نظرم تو این موارد صبور باش چون روتون به هم ...

شاید باورتون نشه اما هنوز بعد گذشت چند ماه هنوزم بهش اعتماد ندارم و فقط دارم عذاب میکشم

توروخدا کمکم کن منم لازم دارم بهم توضیح بده چطوری خریدی و واس هک کردن گوشی طرفو باید دستت بگیری من ر ...

باید به گوشیش دسترسی داشته باشی و یه چیزی تا ازشون چیزی ندیدین این کارو نکنید چجوری بگو تخم شکوه تو وجود خودتون نکارید بهشون اعتماد کنید و هر وقت احساس کردی داره به اعتمادت خیانت میشه دست به کارشو وگرنه فقط خودت عذاب میکشی اون بیشعورا هم عین خیالشون نیس