2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2908 بازدید | 192 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

😐

شوهرم شورت منو دزدید از خونه رفت قهربودیم بخاطر اون زنه .بعد اومد گفت ی فیلمی تو‌گوشی رفیقم دیدم بیا تو هم ببین ده ثانیه بود گردن ب پایین ی زنه رو تخت با همون شورت من گفت وااای اینک شورت توعه این تویی گفتم گه خوردی خودت فیلم گرفتی این زنه معشوقته اشغال عین جن از بسم الله فرار کرد ازخونه دیگ نیومد

خدافقط می‌دونه شاید اونم شوهرش خائن بوده نمی‌دونیم ولی بازم نباید خودشو بدبخت میکرد قشنگ با نقشه ریخ ...

اینم حرفیه 

آدم شک میکنه ریحانه پارسا به همه چی ادمو بد بین کرده 

شایدم بیهوشش کرده یکی رو آورده مثل شوهر تو 

پاپوش درست کرده ولی خیلی محاله حدسه 

درهر صورت ابروی هر سع تاشون رفت 

خداببخشتشون 

اینم حرفیه  آدم شک میکنه ریحانه پارسا به همه چی ادمو بد بین کرده  شایدم بیهوشش کرده یکی ...

پارسال ب کثافت زنگ زدم میخام دخترمو ببینم گفت باشه ولی تنها اومد تا سه بار دفعه سوم گفت طفلی خوابه بیا اینجا (خونه مامانش)اونا نیستن سه چهار روز رفتن روستا .بیا ببینش بعد برو فک کرد من خرم .گفتم نه .هی اصرار.اهر گفت اومد بیرون دنبالت بیا .بازم گفتم نه سرم درد می‌کنه .فرداش باز از صبح هی زنگ ک بیا .لابد ننه اش خسته شده بود قایم شده بود واس مچ گیری .ک ب اسم بچم منو بکشونن اونجا بگن اومده واس رابطه .آخه مادرش قبلا همینکار با مستاجر طبقه بالایی کرد واس دختره پاپوش ساخت داد ب بغل شوهرم.اونو.من فهمیدم مجبور شدم سکوت کنم تا دخترم بزرگ بشه بعد جدابشم .اون دختره هم چندروز بعد اسباب کشی کردن رفتن تابلو بود چیشده

ما زنها اگ اینکارو کنیم اصلا دادگاه قبول میکنه؟میگ صیغه ام بود مگ زنه متاهل باشه

دقیقا متاسفانه تنها راه اینه ی چیزی ازشون بکنیم منکه خدایی نمیزارم هرارتومن اضافی بمونه تو جیب شوهرم مجبورش کردم ماشینشم بنامم بزنه 🥴کارش بیشتر باماشینشه توقیف کنم سکته میکنه😛

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
چیز تو این قانون

ینی حالم بهم میخوره بخدا قسم ببین دوحالت داره یا انقدر سفت بچسبیش خطا نره یا انقدر گیج بزنی دم نزنی یا پات باز شه دادگاه کفشتاتو برداری فرارکنی چون دیگ هیچی بهت نمیدن

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗
شوعرمن سریع زد بنام مادرش

قصد جدایی داشتی؟

قصد جدایی داشتی؟

آره ماشین ک گفتم قضیه شوهر سابقم بود این شوهردومم هیچی ندارم فقطی تکه زمین شهرستان ک حدود ۱۰۰تومن میارزه ک دوباره زده بنام باباش یا خواهرش .دادگاه شهرم گفت سخته شهرستان اونم زمین توقیف کردن

آره ماشین ک گفتم قضیه شوهر سابقم بود این شوهردومم هیچی ندارم فقطی تکه زمین شهرستان ک حدود ۱۰۰تومن می ...

اها چون همیشه باید بدون سروصدا مهریو بزاری اجرا هم اقدام کنی نمیتونه بفروشه و اصلا درخواست طلاق ندی فقط مهریه عمم دوماه پیش طلاق گرفت صب پامیشه شوهرشو میبوسه راهی میکنه بعد شوهرشم شک میکنه اخه بعد اونهمه کتک زنش میبوسش😬بعد زنگ میزنه بابام باهم میرن مهرشو اجرا میزارن الان باغ و زمین وماشین همه توقیفه بد بخت تا احضاریه اومد اصلا خبرنداشت شوهرش