2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2908 بازدید | 192 پست
چون ۴تا مرد بالغ بودن اگه لخت در حین س ک س دیده باشن شهادت بدن اره سنگسار میکنن  ولی تو فیلم ل ...

سنگسار که دیگه نمیکنن . یعنی الانم هست 

تا پای جان برای ایران🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....

منم همین حدسو میزنم ، اما چیکارش کنم؟؟ بنظرتون؟؟ بخ خانوادهاش گفتم اوناهم همشون پشت منو گرفتن از اون ...

عزیزم حرفاشون چطوری بود؟؟؟صمیمی بود یا معمولی بود ؟یعنی فکر میکنی رابطه هم داشتن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینو میگم چون صورت مرده هم تو فیلم هست خب واسه خودش هم خوب نیست دوروزه دیگه هر جا بره می شناسن

فعلا ک معروف شده همینجا خاطر خواه پیداکرده 😂😂😂😂😂بعنوان مرد مظلوم جنتلمن قدبلند

کاش فیلمشو پخش نمیکردن فقط نشون دادگاه میدادن 

معلومه اون فیلمبردار موذی که پتو رو میکشید اون پخش کرده فکر نکنم شوهرش خودش پخش کنه چون صورت خودش معلومه 

ولی صورت فیلمبردار نیافتاده تو فیلم اون پخش کرده معلومه شوهره بی خبره 

بخدا من کراش پیدا کردم روش 

دوروز دیگ شوهره مشهور می‌شود و درنهایت کنسرت میگذارد وپول پارو مینماید 

‌ازوقتی ازدواج ریحانه و اون مردک الدنگ جعلی ازآب دراومد دیگ ب هیچی اعتماد ندارم 

دوروز دیگ شوهره مشهور می‌شود و درنهایت کنسرت میگذارد وپول پارو مینماید  ‌ازوقتی ازدواج ریحانه ...

نه بابا من شوخی کردم اون بدبخت دیگه ببینه فیلمش پخش شده خودکشی نکنه خوبه 

پلیس اونجا بود نمیتونن فکر کنم پلیس هم دیده 

میدونم منظورم اینک مرده سه نفردیگم جور میکرد خب ک بشن چهارتا شاهد الکی بگن دیدیم اصل کار رو .مثلا از تو کمد .بعد شوهره و پلیسه بریزن تو خونه .چون شوعرمنم مچش با زن شوهردار گرفتم صداشون ضبط کردم سعی کرد واسم پاپوش بدوزه نگرفت یبار دیگم ادا درآورد رفتم ب مامانم گفتم گفت این دفعه سوم صددرصد بیهوشت می‌کنه کسی رو میخوابونه بغلت و پاپوش میسازه دیگ برنگشتم خونم وسایلمو مامانم جمع کرد آورد بعدم طلاق