2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2908 بازدید | 192 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باید میفهمیدن تا اگ دوباره چیزی شد بتونم راهمو ازش جدا کنم ب همشون گفتم این اخرین فرصتیه ک ب زندگیم ...

زرنگ باش اگرم خاستی بری مث ملکه برو ن مث بیچاره ها ببخشید رک گفتم پوستشو بکند بعد برو 

زنه کثافت همون سینه ها شو نمی کرد تو سوتین ،😑😑😑

😞😞😞خیلی صحنه بدی بود. ولی شوهرش خیلی جلوخودشو گرفته بود تا کاری نکنه فقط چندتا به پاها و سر زنه زد

تا پای جان برای ایران🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....

نمیدونم میدونم دوستم داره اما نمیخوام گول بخورم همش این روزا میپرسه تو دوست داری من چجوری باشم ...

دوره نقاهت بعداز خیانته تا خیانت بعدی این دوره ممکنه از چندروز تا چندماه یا چندسال طول بکشه بستگی ب شرایط داره

واقعا اخه چرا وقتی انقد پستن میرن زن میگرن هرزه بازیشونو ادامه بدن دیگ ، قسم خوردم اگ دیگ چیزی ببینم ...

چون  احساس  میکنن   مردن  خیلی والاتر  و قویترن   شوهر من   خیانت نمی کنه   اما   دست بزن داره

خدایا عاشقتم 
باید بخریش وقتی خریدی همه چیو خودش توضیح داده من دو ماه پیش چهل خریدم فک کنم الان گرون تر شده

توروخدا کمکم کن منم لازم دارم بهم توضیح بده چطوری خریدی و واس هک کردن گوشی طرفو باید دستت بگیری من راه دورم ب گوشی طرفمم دسترسی ندارم فقط شمارشو دارم میشه؟تو چیا لازم داشتی واس هک