2777
2789
عنوان

همدردی

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 44 پست
از کرونا استفاده کن زودتر برو. من اینجوری بود زندگیمو کوفتم کردن. سر و ته خرج رو بزن که بتونی بری. ش ...

باورکن پول نداریم.اگه داشتیم یه لحظم نمیموندیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بی احترامی

نمیدونم بعضی از آبجی بزرگا چه شونه تا ازدواج نکردن میخوان ازدواج کنن ازدواج که کردن بازم طلبکارن و میخوان همه چی و همه در اختیارشون باشن من با اینکه هنوز مجردم خواهرم باهام حسودی میکنه همش میگه خوش به حالت خونه ی بابایی و پول خرج میکنی غصه نداریو فلان و فلان دیوونم کرده همش عقده داره میگه من که بودم برام خرج نمی‌کردن و دوسم نداشتن  در حالی که هنوزم همه مثل پروانه دور می چرخن حتی خود من با وجود همه ی اینا دوسش دارم 

گوهر دل را مزن بر سر هر سنگ نالایقی صبر کن پیدا شود گوهر شناس لایقی
نمیدونم بعضی از آبجی بزرگا چه شونه تا ازدواج نکردن میخوان ازدواج کنن ازدواج که کردن بازم طلبکارن و م ...

اخی خیلی سخته میدونم  من خودم بزرگترم خواهرم ۲سالشه بچس هنوز😂

💍👶🏻Mahlin and momy
نه مخالف نبودن.اماخیلی به حرف خواهرموشوهرشن.اونام حسودی می کنن.باهامون گرم نمی گیرن.کوچیک می کنن ادم ...

ببین عزیزم وقتی شوهرت میاد خونه شما با روی خوش برو استقبالش ذوق و اشتیاق خودتو از اومدنش نشون بده هر چقدر اونا با شوهرت گرم نمیگیرن تو بیشتر تحویلش بگیر براش چای ببر کنارش بشین میوه پوست بگیر دوتایی بخورین یه جو عاشقانه و رومانتیک برا خودتون جلو اونا درست کنید  طوری که انکار بجز شما دو تا کسی دیگ اونجا نیس اصلن ب بقیه محل نزارین با هم بچ بچ کنید  و بلند بلند بخندیدن وقتی رفتی توی آشپزخونه به مامانت بگو امشب کلن تمام زحمت با منه شما برین بشینین بعد شوهرت صدا کن بیاد دوتایی بشینین حرف بزنین بهش بگو دوس دارم وقتی میایی فقط تمام فکر و حواست پیش من باش چون خیلی دلتنگتم دوس دارم همش کنارم باشی و یکم سیاست خرج بده .بعد ش شام هم درست کن یا نهار و شوهرت هم کنارت هست دیگ چی بهتر از این بعد شام یا نهار برین توی حیاط یا اتاق یا پشت بام خلاصه یه جای ک کسی نباش و تنها باشین چن دق

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو 
باورکن پول نداریم.اگه داشتیم یه لحظم نمیموندیم

قرار خونه بابات نزار . خونه اونا هم نزار بل میگیرن. برین پارک و بیرون . هوا هم داره خوب میشه. خیلی صرفه جویی کن که زودتر بری. من پدرمو دو طرف درآوردن. مامانم و مادر شوهرم.

ببین عزیزم وقتی شوهرت میاد خونه شما با روی خوش برو استقبالش ذوق و اشتیاق خودتو از اومدنش نشون بده هر ...

این کارارومی کنم.چپ چپ نگامون می کنن.اگه مثلابیرون باشیم دیربرسیم براناهاریاشام اخم وتخم می کنن که چرادیراومدید.بخوایم بریم خریدبایدخودم غذارودرست کنم برم چون درست نمی کنه وقتی برسم بایدهول هولی یه چیزی درست کنم.واقعاسخته من وقتی خونشون میرم همه چی برام اماده می کنن.حتی خواهرش دیگه میدونه چیادوس ندارم درست نمی کنه اون غذااما خانواده من اینجوزی

قرار خونه بابات نزار . خونه اونا هم نزار بل میگیرن. برین پارک و بیرون . هوا هم داره خوب میشه. خیلی ص ...

میتونی ببخشی مادرتو؟من دلم نمی خواست اینجوری بشه اماواقعانمی تونم ببخشمش.دوران خوشموخراب کردن.روزعقدم مثه بی کسارفتم ارایشگاه.هیچکس نبودلباس کمکم بپوشه پول دادم اوناکمکم کنن بپوشم