elayjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 11088 عنوان پودر چاقی رویال مصرف کردین؟ موندگاره میگن 1482 بازدید | 70 پست کسی ک تجربه داره بهم کمک کنه 1399/12/20 | 23:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبر_ك_جان_فرسود_ازش عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 20818 من يه چيز ديگه ميخورم فهلا كه خوبه دوستم خورد ديدم ثابت مونده وزنش،خريذم اسمشو نميدونم😐🤣 سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
بانوی،پاییز عضویت: 1399/03/04 تعداد پست: 5697 دوستم میخورد لپاش تپلی شد به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25653 اگ فیک باشه صد در صد من خوردم برگشت دندونمم خراب کرد فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25653 من يه چيز ديگه ميخورم فهلا كه خوبه دوستم خورد ديدم ثابت مونده وزنش،خريذم اسمشو ... واا خو نگا کن چیه مام بخوریم😏 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
ستیندا عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 2786 شبکه پنج یه دکتر متخصص اورده بودن میگفت متاسفانه مدتیه جوون ها زیاد میان مطب که تو سن جوونی بخاطر خوردن این پودرا استخون سر ران سیاه شده باید تعویض مفصل کنن،اکثر این پودرا کورتون و هورمونن،موقتا پف میکنی،پوکی استخوانمیارن
دلبر_ك_جان_فرسود_ازش عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 20818 واا خو نگا کن چیه مام بخوریم😏 از عطار گرفتم مزه اجيل پودر شده ميده شمارشو دارم ارسال داره ولي اصلا اسمش يادم نيست چون مامانم از ظرف اصلي خالي كرد برام اورد خونم😁حالا ميپرسم ازش سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
elayjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 11088 اگ فیک باشه صد در صد من خوردم برگشت دندونمم خراب کرد من خریدم میگن اصله از اون انقضا ۹ ماه ولی خب میترسم
elayjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 11088 من يه چيز ديگه ميخورم فهلا كه خوبه دوستم خورد ديدم ثابت مونده وزنش،خريذم اسمشو ... وا عزیزم چیه لطفا به ما هم بگو این همه عذاب میکشیم ما هم بخریم بخوریم
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25653 از عطار گرفتم مزه اجيل پودر شده ميده شمارشو دارم ارسال داره ولي اصلا اسمش يادم ... لطف میکنی بپرسی فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
elayjooon مدیر استارتر عضویت: 1398/10/01 تعداد پست: 11088 دوستم میخورد لپاش تپلی شد عزیزم دوستتون بعد قط هرچی چاق شده بود برگشت یا نه! مثلا همین لپاش