2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ فیک باشه صد در صد من خوردم برگشت دندونمم خراب کرد

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
من يه چيز ديگه ميخورم  فهلا كه خوبه  دوستم خورد ديدم ثابت مونده وزنش،خريذم  اسمشو ...

واا خو نگا کن چیه مام بخوریم😏

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

شبکه پنج یه دکتر متخصص اورده بودن میگفت متاسفانه مدتیه جوون ها زیاد میان‌ مطب که تو سن جوونی بخاطر خوردن این پودرا استخون سر ران سیاه شده باید تعویض مفصل کنن،اکثر این پودرا کورتون و هورمونن،موقتا پف میکنی،پوکی استخوان‌میارن

واا خو نگا کن چیه مام بخوریم😏

از عطار گرفتم 

مزه اجيل پودر شده ميده 

شمارشو دارم ارسال داره 

ولي اصلا اسمش يادم نيست 

چون مامانم از ظرف اصلي خالي كرد برام اورد خونم😁

حالا ميپرسم ازش

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
من يه چيز ديگه ميخورم  فهلا كه خوبه  دوستم خورد ديدم ثابت مونده وزنش،خريذم  اسمشو ...

وا عزیزم چیه لطفا به ما هم بگو این همه عذاب میکشیم ما هم بخریم بخوریم

از عطار گرفتم  مزه اجيل پودر شده ميده  شمارشو دارم ارسال داره  ولي اصلا اسمش يادم ...

لطف میکنی بپرسی