2777
2789

حدود چند ماه مونده ک دوستیمون ۱ سال بشه ایشون خیلی منو ناراحت میکنه ب خانوادم توهین میکنه ب خودم همینطور وقتی اعصبانی میشه همه حرفی از دهنش درمیاد میگه ک من لاشیم و باهمه میپرم ‌چت میکنم  ولی اصلا این طور نیست من باهیچکس درارتباط نیستم حتی دوستام دورشونو خط زدم  حدود یکماه بود ک شبا زود میخوابیدم اونم بخاطر قرص های ارامبخشی بود ک میخوردم بیهوش میشدم خیلی خوابم میگرفت و میگه تو منو میپیچونید و باکسه دیگه چتوحرف میزدی ول کنم نیست هی تکرار میکنه و یبارم فهمیدک پیج مخفی دارم و منم همون موقع دلیتش زدم همش میگه با اون پیج باکسی چت میکردی  میگم ب پیر ب پیغمبر باکسی چت نمیکردم همینجوری داشتمش خلاصه گذشته ما باهم حرف‌میزدیم تایچیزی میشد میگفت تولیاقت منو نداری من برات تک پرم تو‌ج ن ده ایی اوووووو خیلی چیزا گذشتو  ی شب داشتیم حرف میزدیم بمن گفت تواین چند ماه برای من چیکار کردی دوست دخترای اینو اون براشون چکارا میکنن اونوقت تووو هیچ کاری برام نکردی باید مثلا چیکار میکردم تولدش بود نقاشیشو کشیدم بودم ولی کادو نگرفتم چون پیش هم نبودیم   خلاصه گذشتو تولد من شد تولدمو‌ تبریک گفت گفتش برای تولدت بیا پیشم من نتونستم  برم چون سرما خورده بودم حال مادرمم بد بود از اون مراقبت میکردم ولی هفته بعدش رفتم همو دیدیم حتی ی گل خوشکو خالیم برام نگرفته بود بهم میگه میخواستم هفته قبلش جشن بگیرم ک نیومدی چه فرقی داره الان بگیر ک اومدم اقا ی گل ساده بهم هدیه بده بخدا من ادم ندید بدیدی نیستم ولی خیلی دلم میخواد بهم اهمیت بده با کوچکترین چیز خوشحالم کنه ولی نکرد خلاصه  گذشتو من  ی روز با مامانم اینا رفتیم بهشت زهرا بهشم گفتم داریم میریم گفت باشه برای برگشت ما رفتیم خونه داییم‌شب اونجا مهمون بودیم یادم رفت بهش بگم اقا زنگ زد گفت تو هنوز اونجایی گفتم نه خونه داییمیم اقا اعصبانی شد جرابمن نگفتی ک میخوای بری اونجا گفت کات برای همیشه چندبار زنگ زدم‌  خیلی حالم بد شد ۴ روز از هم خبری نداشتیم بعدش همه چیزی بهم گفت خیلی دلم شکست پشت تلفن گریه میکردم زره ایی براش اهمیت نداشت  چشام شدع بود خون   گذشتو  چند روز قبل ولنتاین بهش میگفتم کادو برام چی خریدی ب شوخی واینکه زیر زبونشو بکشم اصلا ب یادم هست یا اونم میگفت هیچی برات نخریدم منم ب خودم میگفتم میخواد ازیتم کنه اقا گذشتو چند روز بعد ولنتاین رفتیم باهم بیرون  من کادو براش بردم بهش دادم گفتم پس کادوی من گفت من ک کادو نگرفتم خیلی ناراحت شدم خیلییی اخه چرا برام ارزش نذاشت اوج بی معرفتی وبی ارزشیه نمیدونم قبول دارید یانه ولی من اینطوریم توقع دارم    خیلی خودمو کنترل کردم گریم نگیره همش رفتم اونجا تو فکر ک چرا عین خیالش نبود میگفت وقت نداشتم برات چیزی بگیرم  بهم میگفت چرا تو فکری ب عشق ثابقت فکر میکنی شما بگید چیکارچجوری تمومش کنم فراموش کنم 

عجب خاک‌تو سریه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بااین ادم کات نمیکنی؟ ببخشید اما حس میکنم ساده وبی عزت نفسی

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...

طرف بد دلع .......خیلیم بددله ...کارایی ک خودش میکرده رو بتو میگ میترسه کارما بوسیله تو براش جبران کنه

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

پارانوئید 🤕بکش بیرون ازاین رابطه سمی

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

والا این چیزایی تو تعریف کردی که نمیشه اسمش گذاشت رابطه ! رابطه ینی چیزی که باعث ارامش و حس خوب بشه چیزی که بزرگ تر عاقل ترت کنه نه که خرد بشی بی عزت نفس بشی و داغون بشی ،حتما ارتباط قطع کن و روی خودسازی و رابطه سالم داشتن مطالعه کن، انشاالله رابطه بعدی عالی باشه ، واسه کات کردنم کل حرف ها و دلخوری هاتو بگو بعدا کامل قطع ارتباط کن محکم و جدی باش بعد مدتی حالت وابستگی تمام میشه