2777
2789
عنوان

چطوری مامانم رو راضی کنم

1727 بازدید | 19 پست

سلام

من همتام۱۴ سالمه

الان با اکانت دختر خالم اومدم اینجا

من خیلی فوتبال رو دوست دارم یک ماه هم به کلاس رفتم ولی مامان و بابام مخالفن با علاقم و الان مامانم میره سر کار و من باید پیش خواهرم باشم و هیچ کس دیگه ای رو نداریم بیاد پیش خواهرم چون خیلی دور هست خونمون از اقوام(پرستار هم نمیتونیم بگیریم)

کمکم کنید مامانمو راضی کنم قبلا کاراته هم کار میکردم به سه ماه نکشیده نزاشتند ادامه بدم حالام میخوان زورم کنن برم کلاس موسیقی (سه تار) که بهش علاقه ندارم ولی دوست هم ندادم بابام ناراحت شه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر کاراته و فوتبال ضمختت میکنه . تو یه خانمی باید مث خانما ظریف باشی و زیبا.

موسیقی عالیه .

سه تار نرو ویولون پیانو ببین چی دوست داری برو.

من با پدرت موافقم

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
دختر کاراته و فوتبال ضمختت میکنه . تو یه خانمی باید مث خانما ظریف باشی و زیبا. موسیقی عالیه . سه ت ...

خب هر کسی یه علاقه داره 😐

چرا فرق میزارین بین دختر و پسر 🙁😞

خوب کوچولوعه بزار بزرگ تر بشه بعد برو  الانم که کرونا هستش خطرناکه

خب من باید از الان شروع کنم تا بتونم حداقل تا چند سال دیگه بتونم تویه یه تیم باشم یا یه بازیکن آماده باشم

خب هر کسی یه علاقه داره 😐 چرا فرق میزارین بین دختر و پسر 🙁😞

من یه پسر ۹ ساله دارم میره ویولن خیلی روحیش و اعتماد بنفش خوب و عالی شده. اصلا هم دوست ندارم ورزشهای خشونتی بره.

من فرق نمیزارم .

بخاطر لطافت و ظرافت خودت میگم.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
من یه پسر ۹ ساله دارم میره ویولن خیلی روحیش و اعتماد بنفش خوب و عالی شده. اصلا هم دوست ندارم ورزشهای ...

فوتبال یه ورزش خشونتی نیست مثل بقیه ورزش ها و چیز های دیگه فقط یه مسابقه اس و مگه فوتبالست ها بی احساسن

فوتبال یه ورزش خشونتی نیست مثل بقیه ورزش ها و چیز های دیگه فقط یه مسابقه اس و مگه فوتبالست ها بی احس ...

من نظرمو گفتم.

صلاح کشور را خسروان دانند

اصرار کن دیگه،بعد ها ک انشالله موفقیتت رو دیدن خوشحال میشن.باهاشون حرف بزن  ،دست از ارزوت برندار دختر 👍

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
دختر کاراته و فوتبال ضمختت میکنه . تو یه خانمی باید مث خانما ظریف باشی و زیبا. موسیقی عالیه . سه ت ...

میدونی چقدر این حرفت عذاب آوره؟؟ یه دختر هرکاری میتونی بکنه هرکاری از راننده کامیون و تریلی گرفته تا بوکسور و فوتبالیست پیشنهاد میکنم این افکار قدیمی رو به روز رسانی کنی من کلی زن دیدم  که راننده آن یا قهرمان کاراته و تکواندو یا فوتبالیست هر بچه ای علایقش فرق داره بچه شما هم شاید بخواطر اینکه شما ناراحت نشید میره موسیقی ولی توی دلش مثلا دوس داره ورزشکار بشه یا ... 

عزمزم چه زمختی میکنه

علاقه داره

الان من نزدیک ۵ سال رزمی میرم 

کمربند مشکی هستم 

و ارشد استان البرز شدم

اگر تو گوگل بزنی هاپکیدو   GHI استان البرز عکس منو میاره

هیچ هم زمخت نشدم به وقتش دختر خشن میشم 

و به زمانش دختر ناز و کیوت میشم

عزیزم هیچ پدر و مادری حق اینو ندارن که علایق بچشون جوری که خودشون دوست دارن شکل بدن 

برو با پدر و مادرت صحبت کن بگو دوست دارم فوتبال رو

و این حرف رو از یه دختری که ۵ سال رزمی میره بشنو تو جامعه ما امنیت نیست 

الان خود من از وقتی رزمی میرم احساس آرامش دارم وقتی تو کوچه راه میرم و تا الان نزدیک ۳ نفر رو من زدم چون میخاستم بم نزدیک بشن وووووو