2777
2789
میفهمم منم ۲۳ سالمه ی دخترم دارم منم سه ساله ازدواج کردم 

من بچه ندارم یعنی سقط شد. شوهرم خیلی اذیتم کرد خانوادشم فریبم دادن. حالا از کتکایی که زده هیچ مدرکی ندارم راحت تر بخوام جدا شم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

زنی ک ناشزه بشه خیلی سخت میشه طلاقش دادگاه تمکین روسعی کن ببری حتما تاپیکاتوخوندم دقیقا ازهمه لحاظ م ...

وکیلم گفت میتونم حاظر نشم خودش به جای من بره، سه جلسه پیش مشاور رفتم طرف همسرم رو میگرفت منم گفتم تمکین نمیکنم. تامین خواسته زدم وسایلامو شوهرم هرچی مال من بود بار زده بود من فقط چندتا رو تونستم بیارم حالا الزام بهذتمکین زدا که ظرف 5 روز باید با وسایل برگردی. دیگه طاقت یک ثانیه زندگی با اون حیون رو ندارم اگه دادگاه مجبورم کنه برگردم همون جلو دادگاه خودمو میکشم. بمیرم بهتزه تا با اون زندگی کنم

عزیزم ببخشید میشه بگی توچه مرحله ای وچجوریه من ۲۴ دادگاهمه خیلی میترسم شوراهم رفتیم منتها اون بعدما ...

من  تو مرحله عدم تمکین زدن ایشونم، و تامین خواسته زدم، بهم فحاشی کرده بودن از خودشو خانوادش شکایت کردم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز