2777
2789

بعد دو هفته به دوست پسرم پیم دادم بدبخ خودش منو پس زد گف پیم نده و بلاک کرد تا الانم خودش عصن بهم پیم نداده ولی دیشب دو نفر گفتن تنهاش نزار شاید حالش بده و یه بار امتحان کن بش پی بده منم دادم(اخه انصاف نیس خودم بلاک شم اخرش خودشم برم سمتش) جوابمو داد(فقط احوال پرسی) ولی یهو آف شد رفت چن ساعته افه بنظرتون کی میاد؟ درست میشه؟ رفیقام ک میگن درست میشه😞😑

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
برای دوست پسر هم نگران میشید!؟

خب آره مگه چشه😞

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب آره مگه چشه😞

من برای شخصی به اسم مادرهم نگران نشدم. ولی طبعا شما اختیار زندگی خودتونو دارید. به عنوان یک نظردهنده میگم هیچ انسانی ارزش نگران بودن تورو نداره

یارب نظر تو برنگردد.       .کاربری جدید نیست به درخواست خودم تعلیق شدم.
به نظرم رفیقاتم کات کن . 

ولی اونا امید دارن میگن تو هر رابطه ای بالا پایین هس دو هفته نرفتم سراغش دیگه عادت میکردم به نبودنش 🤦🏻‍♀️

مگه بلاکت نکرد چجوری بهش پیام دادی ؟

بلاکم کرده بود بعدش دیدم آنبلاکم 

آدم قحطیه؟؟؟

نه نیس فقط من اونو دوس دارم🙂