2777
2789

سلام دوستان من دارم کار کیک پزی رو شروع میکنم ممنون میشم طبق تجربه تون بهم بگین چه کیکایی خوردین با چه ویژگی هایی که به نظرتون خیلی خوب بوده و چه کیکایی از نظرتون بد بوده چه ایرادی باعث شده از کیک خوشتون نیاد مرسی عزیزانم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کیک گاتوشا یاهمون کیک شکلاتی خیس ترکیه ای 

کیک اسفنجی خامه ای 

کیک پیانو اینارو خودم همیشه درس میکنم وتو خانواده طرفداردارن

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین 
کیک هویج و گردو زبرا براونی(کیک خیس) سیب و دارچین اینا کیکایی هستن که دوس دارم برای فیلینگ کیک ...

تاحالا فیلینگ دیگه ای امتحان نکردین؟ مثل کارامل، کانفیت میوه که همون مارمالاده تقریبا یکم بهش ژلاتین میزنن خودشو میگیره

تاحالا شده کیک تولدی بخورین که یه ویژگی خاص نظرتونو جلب کنه؟ 

اره همین کیک موزی که گفتم یه قنادی خیلی بهتر از جاهای دیگه درست میکنه بافت کیک خیلی اسفنجی کیک هاش همیشه تازه است و با اینکه رو کیک هم عکس چاپ میکنم خیلی خوشمزه تره اما جاهای دیگه هم خوردم وقتی عکس رو کیک چاپ میکنن اون قسمت عکسش زیاد طمع خوبی نداره 

تاحالا فیلینگ دیگه ای امتحان نکردین؟ مثل کارامل، کانفیت میوه که همون مارمالاده تقریبا یکم بهش ژلاتین ...

نه اینارو امتحان نکردم

ولی یه بار تو فیلینگ چیپس شکلاتی بود اونم خوب بود

من خودم کیک تولد وکیک سیب. یکی دوبار پختم ولی شوهرم همش از کیکای خواهراشون تعریف میکنه. آدم دلسرد می ...

عزیزم کیک پختن با تجربه و علاقه خوب میشه، صدتا کلاسم بری تا خراب نکنی و دنبال دلیل خراب کردن نری یه کیک پز خوب نمیشی، من 4 ساله دارم کیک میپزم اما بازم گاهی خراب میشه

اره همین کیک موزی که گفتم یه قنادی خیلی بهتر از جاهای دیگه درست میکنه بافت کیک خیلی اسفنجی کیک هاش ه ...

دقیقا منظورم از تاپیکم همینه بافت کیک و تزییناتش مثل چاپ مهمه با کیفیت باشه