سلام دوستان من دارم کار کیک پزی رو شروع میکنم ممنون میشم طبق تجربه تون بهم بگین چه کیکایی خوردین با چه ویژگی هایی که به نظرتون خیلی خوب بوده و چه کیکایی از نظرتون بد بوده چه ایرادی باعث شده از کیک خوشتون نیاد مرسی عزیزانم
شده از همون کیکای خامه ای تولد جایی بخورین و بدتون بیاد؟ چی باعث شده از نظرتون بد باشه؟
آره بعضى از كيكها خامه هاشون خيلى چرب و سنگينه و تو دهن ميماسه خوشم نيومده بعضى كيكها هم بينش آناناس و ميوه داره كه من از طعم ترش تو كيك شيرين خوشم نمياد ولى كيك بدون خامه خونگى با ميوه دوست دارم
فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خامه کم باشه یا زیاد؟ بافت کیک چطوری باشه دوست دارین؟ خود کیکم طعم دار باشه خوبه یا با فیلینگش مزه ب ...
خامه تعادل داشته باشه نه كم نه زياد بافت كيك هم نرم و سبك باشه اگه كيك خامه اى باشه دوست دارم با فيلينگ مزه بگيره اما اگه ساده باشه خود كيك طعم داشته باشه مثلا من عاشق كيك پرتقاليم
فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود
کیک خامه ای رو با دستور اسفنجی میپزی یا شیفون که همه دوست دارن؟
هردو
بیشتر اسفنجی
عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین