2777
2789
عنوان

دوستان لطفا بیاین و نظرتون رو درمورد کیکایی که خوردین بگین ممنونم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 27 پست
كيك خامه اى سفيد با موز و گردو كيك شكلاتى بى بى  كيك ساده كره اى

خامه کم باشه یا زیاد؟ بافت کیک چطوری باشه دوست دارین؟ خود کیکم طعم دار باشه خوبه یا با فیلینگش مزه بگیره؟ 

شده از همون کیکای خامه ای تولد جایی بخورین و بدتون بیاد؟ چی باعث شده از نظرتون بد باشه؟ 

آره بعضى از كيكها خامه هاشون خيلى چرب و سنگينه و تو دهن ميماسه خوشم نيومده بعضى كيكها هم بينش آناناس و ميوه داره كه من از طعم ترش تو كيك شيرين خوشم نمياد ولى كيك بدون خامه خونگى با ميوه دوست دارم 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بعضى از كيكها خامه هاشون خيلى چرب و سنگينه و تو دهن ميماسه خوشم نيومده بعضى كيكها هم بينش آناناس ...

پس سبک بودن خامه هم از دلایل مورد پسند بودنه، خیلی ممنونم گلم، طعما هم باید با هم هماهنگی داشته باشه

اره دیگه بافت اسفنجی و نرم و تازگی کیک مهمه 

کیکای خونگی چون همون روز پخته میشن یا نهایت یه روز قبل همیشه تازه ان، درمورد طعمشون چی؟ طعم خاصی تاحالا خوردین که جذاب باشه براتون؟ 

خامه کم باشه یا زیاد؟ بافت کیک چطوری باشه دوست دارین؟ خود کیکم طعم دار باشه خوبه یا با فیلینگش مزه ب ...

خامه تعادل داشته باشه نه كم نه زياد بافت كيك هم نرم و سبك باشه اگه كيك خامه اى باشه دوست دارم با فيلينگ مزه بگيره اما اگه ساده باشه خود كيك طعم داشته باشه مثلا من عاشق كيك پرتقاليم 

پس سبک بودن خامه هم از دلایل مورد پسند بودنه، خیلی ممنونم گلم، طعما هم باید با هم هماهنگی داشته باشه

آره عزيزم موفق باشى 

خامه تعادل داشته باشه نه كم نه زياد بافت كيك هم نرم و سبك باشه اگه كيك خامه اى باشه دوست دارم با فيل ...

خیلی ممنونم عزیزم، به نظرت مثلا خوب میشه کیکای خامه ای هم طعم دار بشن و متنوع، مثلا کیکش پرتقالی باشه با فیلینگ مارمالاد یا کانفیت پرتقال؟ 

خیلی ممنونم عزیزم، به نظرت مثلا خوب میشه کیکای خامه ای هم طعم دار بشن و متنوع، مثلا کیکش پرتقالی باش ...

من خودم فيلينگ مارمالاد دوست ندارم ولى خوب اونم طرفداراى خودشو داره خيليارو ديدم دوست دارن 

کیک گاتوشا یاهمون کیک شکلاتی خیس ترکیه ای  کیک اسفنجی خامه ای  کیک پیانو اینارو خودم همی ...

کیک خامه ای رو با دستور اسفنجی میپزی یا شیفون که همه دوست دارن؟ 

من خودم فيلينگ مارمالاد دوست ندارم ولى خوب اونم طرفداراى خودشو داره خيليارو ديدم دوست دارن 

خودم که اصلا کیک وانیلی با خامه سفید دوست ندارم فقط کیک شکلاتی با خامه شکلاتی

کیک خامه ای رو با دستور اسفنجی میپزی یا شیفون که همه دوست دارن؟ 

هردو 

بیشتر اسفنجی

عایش سابقم...دوتا داداش کم سن و عزیز تر از جونمو باهم ۲۰ دی تو تصادف از دست دادیم حال دل وروحمون بشدت خرابه بخصوص  ودوتا بچه کوچولوشون که درکی ندارن ومدام سراغ باباهاشونو ازمون میگیرن ممنون میشم صلوات بفرستین