2777
2789
عنوان

زایمان دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 71 پست
چ مامانی داری😐

😭

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیشتر از لحاظ روحی اذیت میشدم اینکه همه تنهام گذاشتن، با برنامه به کارهام می‌رسیدم، شام بیشتر میزاشت ...

خیلی سخته....

منم مامانم ک رف بعد۱۰روز پاشدم بکارام رسیدم همزمان مهمون هم میومدپذیرایی هم میکردم خیلی خسته میشدم دوتابچه کوچیک 

خدایااااا منو به کنسرت شادمهر برسوووون🤗😍😍
اوهوم ولی هب مامانم روحیاتش یه جوریه که مثلا بعدش سرسنگین میشه

یعنی چی ، هم نمیخواد بیاد هم اگه مادرشوهرت بیاد ناراحت میشه 

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
وای چرا اخه اینجوری ان؟ من الان زن داییم زایمان کرده دوقلو مامانم نمیره اونجا میگه وظیفه خانواده دخت ...

ناراحت نشیا مامانت ازاون تنبلاس😂😂😂

کلا میخواد از زیرکار دربره

والا من در عجبم مامان من خیلیییییی زن زرنگیه خیلی ها هرجابریم فقط کار میکنه نمیدونم چرا نسبت به من اینجوریه حتی میره  خونه ی خواهرم کاراشو میکنه اما خونه ی من که بغل خونشونه نمیاد حتی سر بزنه من که دیگه سر شدم

خیلی سخته.... منم مامانم ک رف بعد۱۰روز پاشدم بکارام رسیدم همزمان مهمون هم میومدپذیرایی هم میکردم خی ...

من با شوهرم هماهنگ کردم به خونواده اش بگه خونه نیستم و رفتم خونه خواهرم تا نیان مجبور شم پذیرایی کنن، یه روز که خودش بود بعد یه ماه اومدن

خیلی سخته.... منم مامانم ک رف بعد۱۰روز پاشدم بکارام رسیدم همزمان مهمون هم میومدپذیرایی هم میکردم خی ...

سزلرین بودی؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بیشتر از لحاظ روحی اذیت میشدم اینکه همه تنهام گذاشتن، با برنامه به کارهام می‌رسیدم، شام بیشتر میزاشت ...

قلبم درد گرفت واست ، میفهمم چه قدر از لحاظ روحی داغون شدی ، ولی آفرین بهت که روحیتو از دست ندادی و زندگیتو خودت اداره کردی

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
ناراحت نشیا مامانت ازاون تنبلاس😂😂😂 کلا میخواد از زیرکار دربره والا من در عجبم مامان من خیلییییی ...

اره دقیقا مامانم نمیتونه به چندتا کار همزمان برسه. موندم چجوری چهارتا بچه بزرگ کرده

من با شوهرم هماهنگ کردم به خونواده اش بگه خونه نیستم و رفتم خونه خواهرم تا نیان مجبور شم پذیرایی کنن ...

خوب کردی

من بعضی وقتاک دیگ کم میاوردم زنگ میزدم خواهرشوهرم میومدکمک میگفتم طایفه شماست دیگ بیاجمع کن

خدایااااا منو به کنسرت شادمهر برسوووون🤗😍😍
خوبه خواهرندارم    

اره والا راحتی

قلبم درد گرفت واست ، میفهمم چه قدر از لحاظ روحی داغون شدی ، ولی آفرین بهت که روحیتو از دست ندادی و ز ...

چه میشه کرد خواهر، طلب نداریم که، گاهی اوقات مجبوری قوی باشی، گاهی گریه میکردم برای خودم وسبک میشدم، ولی خدا رو شکر زندگیم رو مدیریت کردم تا الان که پسرم دو ماهش شده اوضاع بهتر شده و کارها کاملا اومده دستم