2777
2789
عنوان

زایمان دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 71 پست
چه میشه کرد خواهر، طلب نداریم که، گاهی اوقات مجبوری قوی باشی، گاهی گریه میکردم برای خودم وسبک میشدم، ...

درکت میکنم عزیزم، تو این شرایط خدا خیلی به آدم قدرت میده و کمک میکنه، انشاالله همیشه حال دلت خوب باشه گلم❤

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
توبرو شایدم اومد،یاهم خونتون بمون ببین جی میشه،چقدر تا زایمانت مونده،به سلامتی زایمان کنی

زایمان اردیبهشت میشه. نمیدونم میمونم خونه ام چون خونه بابام شرایطتش رو دوس ندارم اصلا

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه میشه کرد خواهر، طلب نداریم که، گاهی اوقات مجبوری قوی باشی، گاهی گریه میکردم برای خودم وسبک میشدم، ...

چقدر خوبه.قوی بودی. البته منم خیلی مستقلم. تو بارداریم هماتوم داشتم به مامانم نگفتم اصلا خودم و شوهرم از پس کارا براومدیم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خوب کردی من بعضی وقتاک دیگ کم میاوردم زنگ میزدم خواهرشوهرم میومدکمک میگفتم طایفه شماست دیگ بیاجمع ک ...

والله خانواده همسرم بدتر سربار میشدن واسه همین ترجیح دادم تنها باشم و اونها رو دخالت ندم، مثلا سر بچه اولم تا از بیمارستان اومدم خونه دیدم یخچالم رو خالی کردن کلی غذا گذاشتن به بهانه اینکه مامانم اینا دارن از شهرستان میان، در حالی که مامانم وخواهرم بعد از ظهر میومدن، بعد فکر نکردن من دو روز هیچی نخوردم یه سوپ برام بزارن، وقتی ظهر شد یکیشون گفت داداش رو بفرستم برات سوپ آماده بگیره، انگار من زبون نداشتم بگم، یا اینکه مامانم بعد سه روز رفت، مادر شوهرم هر روز صبح به بهانه اینکه نباید تا ده روز تنها بمونم میومد ولی یه غذا نمیزاشت، یه روز رفتم رو گاز رو نگاه کردم دیدم خبری نیست خودم غذا گذاشتم،اینسری ترجیح دادم اعصاب خوردی برا خودم نزارم 

والله خانواده همسرم بدتر سربار میشدن واسه همین ترجیح دادم تنها باشم و اونها رو دخالت ندم، مثلا سر بچ ...

وای چه بد. من حالا هرچی مامانم اینجوریه مادرشوهرم به فکر و دلسوزه

چقدر خوبه.قوی بودی. البته منم خیلی مستقلم. تو بارداریم هماتوم داشتم به مامانم نگفتم اصلا خودم و شوهر ...

الانم به خودت قوت قلب بده که میتونی، نزدیک زایمانت چند مدل غذا درست کن بزار فریزره، حتی سوپ،بعدش هم کم کم می افتی رو روال آسون میشه، اگه شوهرت بتونه بمونه که کلا راحتی 

خوب اگه دلسوزه بگو بیاد پیشت ، عیبی نداره مامانت هم سر سنگین بشه ، دیگه چکار کنی تنها بمونی که ناراحت نشه 

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
الانم به خودت قوت قلب بده که میتونی، نزدیک زایمانت چند مدل غذا درست کن بزار فریزره، حتی سوپ،بعدش هم ...

اره شوهرم کمک میکنه از اون نظر مشکلی ندارم

شبی که اومدم خونه خواهرم اومدم پیشم البته فقط یه روز موند همون شب مادر شوهرم هم اومد البته به دلیل اینکه تنها بود چون تنها خونه نمیمونه، صبح فرداش یه چایی شیرین خوردم با یکی‌دو لقمه نون پنیر، هی میگفت تو باید کاچی بخوری، یکی نبود بگه اگه دلسوزی درست میکردی میاوردی منم محل ندادم دمش رو گذاشت رو کولش رفت، دیگه شوهرم گفت زنم با خواهرش رفت خونشون دیگه راحت شدم 

خوب اگه دلسوزه بگو بیاد پیشت ، عیبی نداره مامانت هم سر سنگین بشه ، دیگه چکار کنی تنها بمونی که ناراح ...

نمیدونم والا

شبی که اومدم خونه خواهرم اومدم پیشم البته فقط یه روز موند همون شب مادر شوهرم هم اومد البته به دلیل ا ...

عجب اونم مثل مامان منه فقط حرف میزنه🙄

مامانم میگه دومیته دیگه لازم نداری کسی پیشت باشه با مادرشوهرت راحت بودی؟

اصولا مادرشوهر من هرجا که بخور بخورباشه جون میزاره نه راحت نبودم کاری هم نمیکرد خواهرشوهرم بود اون کمک من بود عشق خواهر شوهرم کاملا برعکس مادرشه اما شما احتیاج به کمک دارین اگه مادرتون سرحاله و پیر نیست ازش کمک بگیر  اگه طبیعی باشی دوروز بعد انشالله بهتر میتونی خودت رو جمع و جور کنی 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹