2777
2789
عنوان

زایمان دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 71 پست
خیلی سخته کسی پیش آدم نباشه ، اتفاقا دومی بدتره چون یه بچه دیگه هم هست و رسیدگی به هر دو تو اون شرای ...

اره منم میگم دومی سخت تره

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

تنها که قطعا نمیمونم مامانم نیاد مادرشوهرم حتما میاد اما خب من دوس داشتم مامانم باشه

تنهایی خیلی سخته من حتی ب خواهر کوچیکمم راضی بودم اونم نیومد 

حالا خوبه مادر شوهرت بیاد 

کاربری برای دونفره یکیمون مجرد یکیمون متاهل و دوتا جوجه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من کلا یه بچه دارم ولی از شب اول تو بیمارستان تنها بودم و کسی پیشم نموند. چه برسه بچه دوم.😂😂😂

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
سلامت باشی. وای بچه شما خیلی کوچیک بوده. باز پسر من یکم کارهای شخصیش رو میتونه انجام بده

آره والاع انقدسختی کشیدم به دوتاشم میرسیدم دوتاشم مای بیبی اوووووووه 

خدایااااا منو به کنسرت شادمهر برسوووون🤗😍😍
همون به مادرشوهرت بگوبیاددیگه چیکارکنی 

اوهوم ولی هب مامانم روحیاتش یه جوریه که مثلا بعدش سرسنگین میشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

وای اره منم سر همین خواهرم مامانم سر اولیم ولم کرد رفت. مادرشوهرم حرفی نداره بیاد بمونه اما خب من ر ...

میفهمم چی میگی کاملا درک میکنم چون منم همین اتفاق واسم افتاد وقتی مادرشوهرت حرفی نداره الکی منت مادرتو نکش منم اگه ببینم میخواد اذیت کنه و نیاد مثل الان پرستار میگیرم درسته سخته و هزینش زیادمیشه ولی می ارزه به اینکه بخوای منت کسی رو بکشی حتی اگه اون مادر آدم باشه

من سه قلوباردارم بااین وجود حتی یه کمک واسه خونه تکونیمم نیومده حتی یه تعارف که بیام باهم انجام بدیم خودم روزی یه کابینت تمیز میکنم 

تنهایی خیلی سخته من حتی ب خواهر کوچیکمم راضی بودم اونم نیومد  حالا خوبه مادر شوهرت بیاد

چرا کسی نیومد پیشت؟

سختت نبود؟میشه یکم از شرایطت بگی؟

بیشتر از لحاظ روحی اذیت میشدم اینکه همه تنهام گذاشتن، با برنامه به کارهام می‌رسیدم، شام بیشتر میزاشتم که ناهارهم بخورم، صبح بیدار میشدم به پسرم صبحونه میدادم، شام دیشب رو میزاشتم رو بخاری گرم بشه برا ناهار، بقیه چایی رو می‌ریختم تو فلاکس با بیسکویت، شیرینی، خرما یا هر چیزی که دوست داشتم میزاشتم کنار رختخوابم، رختخوابم رو هم جمع نمیکردم، بعد صبحونه میرفتم میخوابیدم دوباره تا ناهار، بعد ناهار هم شستن ظرف، لباس ها رو هم صبح به صبح می‌ریختم ماشین، واسه نی نی رو هم اگه کم بود با دست اگه زیاد مینداختم تو ماشین، الان بچه ام دو ماهش شده و برنامه هر روزم همینه بعد هر وعده غذا استراحت میکنم، هر وقت بچه ام خوابه غذا میزارم، ظرف میشورم وبقیه کارهام

اره منم میگم دومی سخت تره

چرا مامانت نمیاد، خوب مادرشوهرتم بیاد خوبه ، اصلا تو اون شرایط باید یکی پیشت باشه حتی اگه کاری واست نکنه آدم از لحاظ روحی نیاز داره یکی پیشش باشه

فرزندانم عاشقانه دوستتان دارم و آرزوی من دیدن خوشبختی شماست💗💗
میفهمم چی میگی کاملا درک میکنم چون منم همین اتفاق واسم افتاد وقتی مادرشوهرت حرفی نداره الکی منت مادر ...

وای چرا اخه اینجوری ان؟ من الان زن داییم زایمان کرده دوقلو مامانم نمیره اونجا میگه وظیفه خانواده دختره بعد به من که میرسه میگه نمیتونم خودت میتونی😐

مامانتون نمیاد بعد سر سنگینم میشه

اره یه روحیه عجیب غریبی داره. باورت نمیشه من اسباب کشی کردم اصلا نیومد. فقط قبلش اومد یکی دوتا کابینت ها رو باهم چیدیم دیگه اون روزی که کلا بارکردیم اومدیم و بعدش هیچی هیچی