2777
2789
عنوان

کمکم کنید لطفا :)

132 بازدید | 13 پست

نمیدونم چی میشه که از سمت همه ی اطرافیانم مورد نقد شدید قرار می گیرم

توی خانوادم هیچ زمانی یادم نمیاد که کسی ازم تعریف کرده باشه

خوابگاه میرفتم حالم خیلی خوب بود ، خونه میام بابام همیشه در حال داد و بیداد کردنه منم ناراحت میشم یه چیزی میگم بعد کل خانوادم میگن تو دخالت میکنی تو زبونت درازه ، یا کسی که دوسش داشتم بهم گفت حساسی و مشکل داری و ولم کرد ، هیچکسو هیچکسو ندارم باهاش حرف بزنم تا کمکم کنه و درکم کنه پول مشاوره هم ندارم یعنی بابام پول داره ولی بهم نمیده اگه بده هم قشقرق به پا میکنه پسش میگیره ، راه گریزی از این وضعیت ندارم نمیدونم چیکار کنم هرچی گریه کردم خدارو صدا زدم انگار نه انگار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو قلو نیستیم احیانا؟

من که زدم به سیم آخر تا عید خودمو خلاص میکنم تا همه از شر من راحت بشن

بچشون بدهکاره معتاده =تقصیر منه

نوه شون مریضه=تقصیر منه

عروسشون روانیه=تقصیر منه

خودشون مریضن=تقصیر منه

بزار بمیرم بببینم بعد من تقصیر کیه

آدم ها، خیلی کم بلدند خودشان باشند.کاش آن دسته هم که نقش بازی می کنند،توانایی داشتند دستِ کم،همان نقش را به خوبی درآورند!
برو سرکار 🤗همه چی بهتر میشه

دانشجوم هنوز ولی با این اوضاع حوصله ی ادامه تحصیلم ندارم چه برسه به کار کردن ، اصلا اعتماد به نفسشم ندارم فکر میکنم لایق کاری که بهم میدن نیستم اینقد‌که انتقاد شنیدم

مستقل شو بهترین راهه ادم وقتی مستقل میشه هم ارامش داره هم کلی ادم دور و برتن ولی حواست باشه که بخاطر ...

نمیتونم مستقل بشم نه پول دارم نه تنهایی میتونم...

نمیتونم مستقل بشم نه پول دارم نه تنهایی میتونم...

از نظر روحی که میتونی در کنارش دزستم بخون کار کن کلی کار دانشجویی هس من خودم یه وقتایی ترجمه میکنم کتاب بخون مثل از حال بد به حال خوب هنر عشق ورزیدن پاکسازی اگاهی

روحتو تقویت کن تا از هر تعریف و حمایتی بینیاز باشی

از نظر روحی که میتونی در کنارش دزستم بخون کار کن کلی کار دانشجویی هس من خودم یه وقتایی ترجمه میکنم ک ...

عزیزم من تو شرایط فلجم الان نمیتونم هیچکاری کنم ، اول میخوام حالمو خوب کنم چون ترجمه و اینکارا تمرکز زیاد میخواد