گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یک روز مانده بود پسرم به دنیا بیاد،رفتم بیمارستان خیلی شدید بود
طرف دار عزت فوتبال ایران⚽️🧿💪 ʕ•ᴥ•ʔ لطفا امضام بخوان🌹 این کاربری برای ۳ نفر🚫👇🚫👇🚫👇نفر اول : الهه که ۲۱ سالش که بارداره نفر دوم : لیندا که۱۸ تازه عقد کرده نفر سوم : من (ریحانه) که ۱۷ (چند روز دیگه میشه ۱۸) سالم و هنوز عروسی نکردم⚘❤🤰👨👩🧜 لایک دوست نداریم ریپلای کن😁😁 به کارما اعتقاد داشته باش.بخواه تا به دست بیاری میدونی کارما یعنی چی؟یعنی اگه بزنی میخوری اگه فحش بدی فحش میخوری اگر کار خوب کنی برات کار خوب میکنن.
اول ماه ۲ هستم درد میگیره اگر زیاد وایسم یاراه برم میترسم برم دکتر بگه استراحت مطلق منم اصلا تحملشو ...
اگه لکه بینی داری صد در صد برو وه برات شیاف بنویسه اینجوری بدتر میشه
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
من مامانم بعد زایمان تا چند وقت میگفت درد داره زیر دلم هرچی میرفت دکتر زنان نمیفهمیدن رفت یه دکتر سونو سه بعدی نوشت فهمیدن از داخل شکم زیر بخیه گوشنه اضافه اورده