2777
2789
نه عزیزم، من pco دارم سه ساله  دو سال پیش رفتم دکتر بهم لتروزول وhcg داد بلد دوماه متوجه شدیم ...

ببین منم pco دارم و چند سال پیش ازمایش داده بودیم شوهرم مشکلی نداشت تو این سالها هی خودمو علاف کلومیفن و لتروزول و اینا کردم پیش دکترهای دیگه میرفتم هی نتیجه نمیگرفتم تا اینکه با  دکتر نصیری آشنا شدم که به همون جلسه اول تمام ازمایشها رو برام نوشت و همون جلسه اول گفت لوله هات بستس یعنی علاوه بر pco لوله هامم بسته سده بودن بدون اینکه خودم بفهمم.شما عکس رنگی رحم گرفتی؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین منم pco دارم و چند سال پیش ازمایش داده بودیم شوهرم مشکلی نداشت تو این سالها هی خودمو علاف کلومی ...

نه تا حالا نگرفتم اصلا 

خدا خیرش بده ک همون اول همه آزمایش ها رو می‌فرسته 

که دیگه خود دکتر گفت هم کم کاری تیروئید داری هم تنبلی تخمدان داری هم لوله هات بستس فقط برو سراغ ای وی اف.که منم رفتم.راه سختیه ولی خب وقتی پا تو این راه میزاری دیگه باید توکلت به خدا باشه.من که خیلی خیلی درد کشیدم از روزی که رفتم عکس رنگی رحم و بعدم امپولها شروع شد تا همین الان خواب منظم نداشتم و یکسره هم انواع دردها ۳ هفته فقط ادرار نداشتم.هنوز هم شکمم درد میکنه.البته اینم بگم من چون pco بودم هایپر شدم 

که دیگه خود دکتر گفت هم کم کاری تیروئید داری هم تنبلی تخمدان داری هم لوله هات بستس فقط برو سراغ ای و ...

منم کم کاری تیروئید دارم 

فقط نمیدونم لوله هام چجوریه 

وزنمم بالاس، دکتر میگه هر کی لاغرتر بشی بهتره 

ک اونم نمیتونم خیلی سخته 

انشالله نتیجه بگیری عزیزم 

منم کم کاری تیروئید دارم  فقط نمیدونم لوله هام چجوریه  وزنمم بالاس، دکتر میگه هر کی لاغر ...

برو پیش همین نصیری دکترهای دیگه به من میگفتن باید وزنت رو کم کنی تا داروها روت اثر کنه غافل ازینکه اصلا لوله هام بسته بود.هیچی بدتر از دکتر نادون نیست.بدون اینکه اول ازمایش بدن ببینن ایا مسیر تخمک ها بازه یا نه اومدن بهم کلی داروهای باروری دادن که نتیجش شد رداومدن کلی موهای زائد روی صورتم باردار هم نشدم ۵ سال خودمو علاف این دکترهای الکی کردم.

یکی دیگه از دوستام اما pco داشت اونم رفته بود پیش نصیری با دو تا نسخه باردار شده بود اونم ۸۵ کیلو بود اما خب لوله هاشو سایر شرایطش اوکی بود.

انشالله شما هم همین دفعه باردار بشی 

برو پیش همین نصیری دکترهای دیگه به من میگفتن باید وزنت رو کم کنی تا داروها روت اثر کنه غافل ازینکه ا ...

انشالله عزیزم، مرسی 

امشب خیلی دلم شکسته بود خدا شما رو سر راهم گذاشت 

انشالله بزودی باردار بشی و بچت برات بمونه و بسلامتی زایمان کنی 

هایپر شدی یعنی چی؟؟ 

داروهای باروری  اکثرا روی کسایی که pco دارن خیلی تاثیر میزارن باعث تحریک بیش از حد تخمدان ها میشن.اصطلاحش هایپر استیمولیشن هست بزن تو اینترنت کامل برات توضیح میده خلاصش اینه که اگه هایپر شدید بشی باید بستری بشی چون شکمت شدیدا آب میاره اگر هم خفیف و متوسط باشه که باید اینقدر تو خونه مراقبت کنی تا خوب بشی.

[QUOTE=180535551]انشالله عزیزم، مرسی  امشب خیلی دلم شکسته بود خدا شما رو سر راهم گذاشت  انشالله بزودی بار چرا دلت بشکنه عزیزم.انشالله نتیجه میگیری ولی فقط همینو ببین که دکترهای دیگه روی علم و دانش کمشون اول ازمایش ها رو کامل نمینویسن شما باید اول عکس رنگی رحم میگرفتی تا اوضاع رحمت مشخص میشد.اما انشالله که رحمت سالم باشه و با همین سری امپولها باردار شی.ولی اگه نشدی اصلا نگران نباش اول خدا بعدم این خانم دکتره عالیه از کشورهای همسایه هم خیلی خیلی میان مطبش منم خدا خواست باهاش اشنا شدم.توکلت فقط به خدا باشه هنوز خیلی فرصت داری.