2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهترین دکتر نازایی دکتر رویا نصیری که دیگه باید بزاری اون ور سال بری پیشش اکثر بیماراش به دفعه اول ا ...

الان اقدامم، پیش توکلی زاده رفتم 

اگر نتیجه نگیرم بعد 13 میرم پیش خانم دکتری ک شما گفتی 

توی نت زدم خیلی تعریف کردن 

الان اقدامم، پیش توکلی زاده رفتم  اگر نتیجه نگیرم بعد 13 میرم پیش خانم دکتری ک شما گفتی  ...

کارش عالیه فقط باید مو به مو به حرفاش گوش کنی و دونه به دونه تمام داروهایی که میده مصرف کنی شما مشکلت چیه؟ ای وی اف کردی؟

انشالله که هر چه سریع تر باردار بشی ، منم ۳۲ سالمه،  مهمترین چیز برای بارداری نداشتن استرس هست

انشالله عزیزم 

خدا از دهنت بشنوه 

استرس ک واقعا ندارم 

ولی همش دعا میکنم با این هزینه های زیاد باردار بشم ک باز دکتر نرم

کارش عالیه فقط باید مو به مو به حرفاش گوش کنی و دونه به دونه تمام داروهایی که میده مصرف کنی شما مشکل ...

نه عزیزم، من pco دارم سه ساله 

دو سال پیش رفتم دکتر بهم لتروزول وhcg داد بلد دوماه متوجه شدیم شوهرم واریکوسل داره 

حالا اون دوماهه عمل کرده، منم رفتم جای توکلی زاده 

بهم کلومیفن داد با 4 تا سینال اف و 2 تا اوویترال 

الان شب دوم ک سینال اف زدم 

تا ببینم این ماه چی میشه 

انشالله شما هم نتیجه بگیری  هزینه های IVF چند هس؟

خب شاید شما به ای وی اف نیازی نداشته باشی اما تا قبل از ۳۵ سالگی سالهای طلایی برای بارداریه اگه نتیجه نگرفتی به نظر من که وقت رو تلف نکن و یه راست برو سراغ ای وی اف چون بعد ۳۵ سالگی احتمال بارداری یه هو خیلی افت میکنه و درصد موفقیت میاد پایین 

من تا الان حدود ۱۴ تومن با هزینه داروهاش هزینه کردم ۳ تومنم هزینه انتقاله در کل با همه داروها میشه حدود ۲۰  تومن اگه همون مرکز خصوصی ارمغان بخوای بری.اگر هم که مراکز دولتی مثل کلینیک میلاد بری که خیلی کمتر میشه که شدیدا توصیه میکنم اونجور جاها نری

خب شاید شما به ای وی اف نیازی نداشته باشی اما تا قبل از ۳۵ سالگی سالهای طلایی برای بارداریه اگه نتیج ...

حتما بعد عید میرم پیشش ببينم نظرش چيه، تا دیر نشده یک کاری کنم، مرسی از راهنماییت