2777
2789

سلام دوستان تو رو خدا هر کی میتونه کمک کنه 

از استرس و نگرانی دارم میمیرم 

دخترم سه ماه و نیم هست پوست بدنش که اول فقط از پاهاش شروع شد خشکی زد ولی الان بیشتر شده و بدنش هم زده ولی صورتش اصلا نزده سوالم اینه که فرق اگزما با خشکی چیه این اگزماست یا خشکی پوست الان چه خاکی تو سرم کنم البته اصلا خارش نداره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6053892/بیاید-مبعث-رو-روزه-بگیریم-و-دعا-کنیم-تشریف-بیارید-براتون-بگم?page=1

لطفا نگید بسه و نذار

اسی جانم بااجازه تون 

خانمایی ک عذر دارن هم میتونن بیان فقط برای دعا و زیارت تگ میکنم

حاجت هممون روا انشالله

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا جایی که من میدونم اگزما نوعی از خشکیه پوسته، ولی خشکی پوست معمولا به مواقعی میگن که کم خشکه. اگرما انواع مختلف و دلایل مختلفی داره، مثلا حساسیت فصلی، خشک بودن خود پوست که حساس تر میکندش در برخورد با موارد حساسیت زا،...

برای بچه ها نمیدونم و به نظرم حتما به پزشک خوب نشونش بدین. پوست بچه خیلی لطیفه

عزیزم نگران نباش 

هر دوتا خواهرزاده منم همینطور شدن 

رفتن دکتر گفت بعد پنج سالگی حتما خوب میشن اگ نشدن بیا

ک خواهرزادم ۵سالش شد خوب شد الان ۸ سالشه

حالا خواهرش ک ۳ سالشه از نوزادی داشت

دکتر گف تو حموم فقط شامپو بدن بچه بزنید صابونو لیف زبر نزنید 

سرشم فقط شامپو کن

هر دفه ام از حموم درومد کل تنشو لوسیون مرطوب کننده بچه بزن 

همین خودشون خوب میشن فقط اینارو رعایت کن ک عود نکنه

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
چه پمادی داد من برای خودم بزنم داغونم

مرطوب کننده قوی کیو وی بزن خواهرم اگزمای شدید داره باهاش خوب میشه اصلا عطرو رنگ نداره

ی پماد تریامیسینولون هم هست ک اگه شدیدا ملتهبه اونو تا پنج روز بزن خوب ک شد مرطوب کننده بزن فقط دوباره شدید عود کرد اون پمادو بزن 

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸