2777
2789
عنوان

دوستاتونو تگ کنید و .........

| مشاهده متن کامل بحث + 4048 بازدید | 1288 پست

@m990

@mord

@bita201  

@پریدختان  

امیدوارم یه ازدواج با کسی که لیاقت شما رو داره خدا نصیبتون بکنه 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
قربونت برم عزیزم خدا نکنه دختر ان شاءالله خدا چیزهای با ارزش زندگیتو بهت ببخشه و بهت عمر طولانی و ...

ممنون از ارزوی قشنگت😍😍😍😍

ان شاالله شما و اق داماد😎 😂 هم سالم و سلامت باشید

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@مامان_سهیل_خان

@مامان،مهدیار

@مامان67

@mamanieariya

@mamiii_arsam

امیدوارم نگاه خدا تو زندگیتون همیشه باشه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

@مرحوم

@zzomooroodd

امیدوارم باشادی برید سر خونه زندگیتون

@آرزوشکوه

امیدوارم سال اینده اون خبری که منتظرشی اون اتفاق خوبه برات بیفته❤️🤗

@حریرابریشم  

@گلابتون_خانوم  

@انگلیسی_خطیر‍   

@ریحااااان  

@سوررریاا  

امیدوارم هرچی از خدا بخوایین بهتون بده

فداتشم خوشگلم 😚 پسرمو میگی؟ 😂😁 وای کی بشه من عروس بیارم 

خدانکنههه💜💜

ارههههه پسرتو میگممم😂😂😂میاری میاری😎

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
@sanam8558   انشالله از شر .... راحت شی اجی ...برگرده😂

از شرچیچیچیچ😐😐

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...

@اعتصامی ان‌شاءالله عاقبت بخیر شی و همیشه  خوشبخت باشی

نمیدونم آرزوت چیه ولی هر چی که هست ان‌شاءالله برآورده شه

آمین😘💙💚💛🤗  

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

ان شاءالله 😍 بیشتر از عروس نوه دوست دارم 😂 دخترم باشه چون خودم دختر ندارم 😁😍

ان شاالله 😍😍😍

از اون شل ک گفتم برات ایت الکرسی میخونم هر وقت میخام دعا کنم فورا یادم میای😉

ان شاالله 😍😍😍 از اون شل ک گفتم برات ایت الکرسی میخونم هر وقت میخام دعا کنم فورا یادم میای😉

مرسی عزیزدلم 😍 واقعا به من لطف داری

ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده مهربوووووون 😘😘😘😘😘😘😘😘😘❤️♥️💘💝❣️💖💗💞

چطوری جونِ دل؟ برقراری عزیز   
@ملی_بلاااااا     خنده رو لبات باشه @لوبیاپلوباسالادشیراز      زند ...

واییییییییی جییییییغ

میسیییییی عشقولیییییی😍💜🍭🌺🌺🌺

🐻🍕من//میبرم//این//بازیو//به//تنهایی🍕🐻🍭🍭🍭ماها،،،شیش،،،هیچ،،،جلوییم،،،چون،،،لپامون چال،،،داره🍭🍭🍭🤧🤤🤪🤪🤪💜