2777
2789
عنوان

دوستاتونو تگ کنید و .........

| مشاهده متن کامل بحث + 4046 بازدید | 1288 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تورو فقط باید پرستید،گول زدن دیگ چ صیغه ایه؟ قربون گنجشکم برم من @narssiss73   داداش نامزد ...

حیف منننن

قاضی شهر شده عاشق چشمان زنی.... چه کند با دل خود آن زن اگر اعدامیست؟🖤                                         
فدای محبتت مهربون🥰🥰🥰❤❤❤❤ امیدوارم همیشه لبت خندون و دلت شاد باشه😍😍❤❤

ممنونم آبجی جونم 😍😍😍

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
@پرتکال     @ناز_ترکیده     @هارلی_کویینزل     @مهتابی_سوخته ...

مرسی جون دلللل😍😍

ارزوم اینه کهههه

قبل از اینکه خدا چیزای با ارزش زندگیمو بگیره جونمو بگیره😉

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
مرسی جون دلللل😍😍 ارزوم اینه کهههه قبل از اینکه خدا چیزای با ارزش زندگیمو بگیره جونمو بگیره😉

قربونت برم عزیزم

خدا نکنه دختر

ان شاءالله خدا چیزهای با ارزش زندگیتو بهت ببخشه

و بهت عمر طولانی و باعزت بده 😍🌹♥️

چطوری جونِ دل؟ برقراری عزیز   

@نگین9331

@ermiya1361

@rahaa98

@avaybaran

@mersan96

ارزو می کنم همتون  خونه سه خوابه بزرگ بخرید و با دل خوش توش زندگی کنید

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا