2777
2789
عنوان

دوستاتونو تگ کنید و .........

| مشاهده متن کامل بحث + 4048 بازدید | 1288 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام لیموترش من 😁😀

سلام جان دلم🤩😁

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
چراااا نکنین این کارو بت نمیامد ک انقد طولانی باشه حیفه بخدا قدر لحظه ها رو بدون گلم😍

من مقصر نیستم آخه اگه برم جلو و پیشقدم بشم فقط شخصیت خودمو له کردم بعد از اونهمه بی احترامی.... 

اسم مستعار سمیه 😁😁
عشق منی تو ،فکر کردم خابی باز تگت نکردم🤦🏻‍♀️😰

سلوم😍😍😍😍😍😍پریود خر است.  دندان درد خراست.   فردا میرم عصب کشی دیگ راحت میشم   داشتم کوفته درست میکرد اومدیم خونه غذا حاضرباشه بچه ها بپرن بخورن ظهر😁

@نیکی0   دوستت دارم با اینکه زیاد نمیشناسمت ولی حس خوبی دارم بهت امیدوارم همیشه موفق باشی😍

فدای محبتت مهربون🥰🥰🥰❤❤❤❤ امیدوارم همیشه لبت خندون و دلت شاد باشه😍😍❤❤

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                          پ بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من مقصر نیستم آخه اگه برم جلو و پیشقدم بشم فقط شخصیت خودمو له کردم بعد از اونهمه بی احترامی....  ...

میفهمم چی بگم خیلی سخته 

انشالله ک خودش همین فردا میاد از دلت درمیاره

حالا یکمم اوج گرفته بحپتون بخاطر همین طولانیه😐

سلوم😍😍😍😍😍😍پریود خر است.  دندان درد خراست.   فردا میرم عصب کشی دیگ راحت میشم&nbs ...

سلام،دندون منم شکسته🥺خیلی ناراحت شدم،اما چ میشه کرد،من میترسم از دنتیست🥴

من مسلمان دیدمُ کافر شدم...
@نیکی0     @pariyajoooon     @لاکچریم     عزیزای دلم

عزیزدلی دل انگیز 😘😘😘

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
عشششق منی @لاکچریم     @رز۱۳۷۸    

دوست دارم عشق 😍❤

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌