2777
2789
عنوان

دوستاتونو تگ کنید و .........

| مشاهده متن کامل بحث + 4046 بازدید | 1288 پست

@نجوای_دل امیدوارم برد تخصصت و از آلمان بگیری🧡

@سیمچین‍ امیدوارم به اون چیزی که می خوای برسی و تو رشته دلخواهت تحصیل بکنی🧡

@topol_bamaze‍ امیدوارم با دوستت توی همون دانشگاهی که می خوای قبول بشی🧡

@زندگی_به_شرط_سید2 امیدوارم تهران قبول شی رشته مد نظرت یه دانشگاه تاپ دنی جون🧡

برای همتون آرزو می کنم خوشبخت و شاد باشید⚘🧡⚘🧡

ببخشید اگر با تگ مزاحم شدم دوستان😘😛

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

@نجوای_دل   امیدوارم برد تخصصت و از آلمان بگیری🧡 @سیمچین ‍ امیدوارم به اون چیزی که می ...

@سیمچین  

@topol_bamaze  

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدای مهربونیت یک دنیا ممنونم  همچنین عزیزدل ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌹

مهربونی از وجود خودته عزیزدلم😊💝💝💝💝

چه بنویسم ؟ که دلتنگم من از شبهای تنهایی  
@عروس_خانومااااا   عشقی بهترین ها رو برات میخوام @_emily_   دنی 😍💕عاشقتم خوشبخت بش ...

سلام عزیز گل به تمام معنایی🌹

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
سلام عزیز گل به تمام معنایی🌹

شما رو یادم رفت عزیز جان

انشالله به اون مقامی که دوست دارید در معنویت و زندگی برسید🧡⚘

مرسی عشقم😍😍 انشالله تو هم به هر چی میخوای برسی

عزیز دلی که😘

ممنونم❤⚘

@دخی_شیطوون  

@حریقسبز  

@محدثهجون۲  

@کویینزتاون  

@سومین_کاربری_ترکیده  

ایشالله آرزو هاتون خاطره شن❤

تو این شهر پر نقاب تو با اون بخواب.......من با قرص خواب🙂 تتلیتی نیستم فقط یاس♥
😍😍❤️❤️ @1378sahar   خوشگل ترین عروس 1400 بشی قشنگم🙆‍♀️❤️

وای ممنون عشقم..............................................................................قربونت...........................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
مهربونی از وجود خودته عزیزدلم😊💝💝💝💝

نظر لطفته قربونت برم 🙏🤗❤️❤️❤️🌹😍

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave