برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
منم بزار بگم گندمو دوستم زنگ زد به من صداش گرفته بود گفت من سرماخوردم فردا میرم خونمون گفتم برو تست مثبت بود همونجا بمونی نری بقیه رم مریض کنی گفتم بویایی داری گفت بینیم کیپه بویاییم کمه یه دفعه هول کرد و استرس گرفت قطع کرد گوشیشو خاموش کرده گفت خیلی استرس دارم و اینا گوشیشم ج نمیده من نمیخواستم اینجور شه اومدم صواب کنم کباب شدم الانم میگماگه از استرس طوریش شه چی اگه از ترس کرونا بلایی سرش بیاد اگه کروناش منفی باشه از اونجا که میزه تست بده بگیره چی
خلاصه آرامش ندارم
کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ولی کاش از کسی قرض میکردی ..ن بخاطر شوهرت ..کلا حیفه ک النگو بفروشی برا عینک
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
اره حیف بود ولی بقیشو دادم گوشواره نذاشتم زیاد ضررکنم حالا آشتی نمیکنه خیلی لجه
قبول کن اشتباه از تو بوده 😀هرچند مال خودته و ب اون ربطی نداره ..ولی در کل طلا رو نباید برا همچین موردی بفروشی