honey7777 مدیر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 1274 عنوان بازم گندزدم | مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 32 پست سلام دوستان اگه بدونیدمن چن وقت پیشا رفتم قهر خونه پدرم ی چن وقتی و اونجا ی چیزی پیش اومد ک نیاااازشدید داشتم ب پول و یکی ازالنگوهاموفروختم مبلغ لازم روخرج وبقیشودادم ی گوشواره بعد شوهرم ب قصداشتی اومددنبالم امامن بهش نگفتم چون روطلاهام حساسه یهوگوشواره روتوکیفم دیدهول شدم ازترس گفتم واسه خواهرمه اماامروزفهمید ...باهام حرف نمیزنه بهم میگه دروغگو امامن واقعا احتیاج داشتم دوس نداشتم از بابام بگیرم انقد یعنی تقصیرکارم؟؟؟ من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر... 1399/12/19 | 22:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
solyanim عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 7239 اخه پول بده نیستش بخداروم نشدازبابام بگیرم قانعش یطوری که مجبور بودی. یه مدت ناراحته بعددیگه از یادش میره . سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....
honey7777 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 1274 قبول کن اشتباه از تو بوده 😀هرچند مال خودته و ب اون ربطی نداره ..ولی در کل طلا رو نباید برا همچین مو ... اره خب امااشتی نمیکنه ۱۰روزطولش میده من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...
honey7777 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 1274 قانعش یطوری که مجبور بودی. یه مدت ناراحته بعددیگه از یادش میره اخه نمیشناسیش بخداده روزقهرمیکنه من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...
honey7777 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 1274 اگه بره تست بده مریض شه چی؟ من غلط کردم خیلی ناراحتم عزیزم کاریه ک شده دعاکن مریض نشه من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...
solyanim عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 7239 اخه نمیشناسیش بخداده روزقهرمیکنه شما بیشتر با اخلاقش اشنایی. یعنی هیچ جوره نمیشه از دلش دربیاری ؟ . سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92267 عزیزم کاریه ک شده دعاکن مریض نشه خاکتوسر من احمق کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
honey7777 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 1274 خاکتوسر من احمق نگوووووووانرژی مثبت داشته باش من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...
honey7777 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 1274 شما بیشتر با اخلاقش اشنایی. یعنی هیچ جوره نمیشه از دلش دربیاری ؟ خب تااخر عمر ک قهرنمیمونه آشتی میشه امادیر...ن اصلا نمیتونم اصلا هیچ جوره و ب هیچ راهی صراط نمیشه خییییییییلی خیلی خیلی لج بازه من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...
سلطان_قطع_کاربری عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 6408 نگوووووووانرژی مثبت داشته باش من بدون عینک بمونم فرش زیر پامم میدم عینک میخرم طلا ک جای خود داره با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
naginتک عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 2703 بنظرمن حق داره ناراحت بشه خب بهش میگفتی بعدش ک لااقل فروختی راستش میگفتی این کاری نداشت ک... میرقصانم زندگی رابسازم😉☺️
دور_بختیاریم عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 7148 اگه بره تست بده مریض شه چی؟ من غلط کردم خیلی ناراحتم اگر بویایی نداشته صدرصد کرونا دارن شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا.
kissable عضویت: 1398/06/28 تعداد پست: 5985 دلیلت برای فروش بنظر من موجه بوده به قهرش هم محل نزار اعتماد بنفس داشته باش و پشیمون نباش البته اگ من بودم اینجوری برخورد میکردم دیگ تورو نمیدونم
سومین_کاربری_ترکیده عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 3164 https://www.ninisite.com/discussion/topic/6053892/بیاید-مبعث-رو-روزه-بگیریم-و-دعا-کنیم-تشریف-بیارید-براتون-بگم?page=1لطفا نگید بسه و نذاراسی جانم بااجازه تون خانمایی ک عذر دارن هم میتونن بیان فقط برای دعا و زیارت تگ میکنمحاجت هممون روا انشالله
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92267 اگر بویایی نداشته صدرصد کرونا دارن گفت ضعیفه حس میکنم تلقین بود کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
honey7777 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/18 تعداد پست: 1274 بنظرمن حق داره ناراحت بشه خب بهش میگفتی بعدش ک لااقل فروختی راستش میگفتی این کاری نداشت ک... بخدا آبجی انقد ک همیشه واکنش های غیر منطقی داره آدم میترسه انقد قهرقهروه دیوانه شدم میترسم بچی بگم بهش آقا قهر کنه من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...