2777
2789
عنوان

بازم گندزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 32 پست
اخه پول بده نیستش بخداروم نشدازبابام بگیرم

قانعش یطوری که مجبور بودی.  یه مدت ناراحته بعددیگه از یادش میره 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....‌‌

قبول کن اشتباه از تو بوده 😀هرچند مال خودته و ب اون ربطی نداره ..ولی در کل طلا رو نباید برا همچین مو ...

اره خب امااشتی نمیکنه ۱۰روزطولش میده

من یک مهاجرم از رویایی ب رویایی دیگر...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخه نمیشناسیش بخداده روزقهرمیکنه

شما بیشتر با اخلاقش اشنایی.  یعنی هیچ جوره نمیشه از دلش دربیاری ؟

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....‌‌

عزیزم کاریه ک شده دعاکن مریض نشه 

خاکتوسر من احمق

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
شما بیشتر با اخلاقش اشنایی.  یعنی هیچ جوره نمیشه از دلش دربیاری ؟

خب تااخر عمر ک قهرنمیمونه آشتی میشه امادیر...ن اصلا نمیتونم اصلا هیچ جوره و ب هیچ راهی صراط نمیشه خییییییییلی خیلی خیلی لج بازه 

نگوووووووانرژی مثبت داشته باش

من بدون عینک بمونم فرش زیر پامم میدم عینک میخرم 

طلا ک جای خود داره

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6053892/بیاید-مبعث-رو-روزه-بگیریم-و-دعا-کنیم-تشریف-بیارید-براتون-بگم?page=1

لطفا نگید بسه و نذار

اسی جانم بااجازه تون 

خانمایی ک عذر دارن هم میتونن بیان فقط برای دعا و زیارت تگ میکنم

حاجت هممون روا انشالله

اگر بویایی نداشته صدرصد کرونا دارن

گفت ضعیفه حس میکنم تلقین بود

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
بنظرمن حق داره ناراحت بشه خب بهش میگفتی بعدش ک لااقل فروختی راستش میگفتی این کاری نداشت ک...

بخدا آبجی انقد ک همیشه واکنش های غیر منطقی داره آدم میترسه انقد قهرقهروه دیوانه شدم میترسم بچی بگم بهش آقا قهر کنه