2777
2789
بله، بی خوابی شدید، ۲ تا ۳ ساعت در شب بیشتر خوابم نمی برد، تو پست های قبل هم توضیح دادم.وزن کم کردم ...

ببخشید آخرین عود افسردکیت کی بود؟؟

الان مطمعنی دوباره عود نمیکنه؟؟

چند دفعه عود کرد؟؟

هر دفعه که عود میکرد نسبت به سریع پیشش بهتر بودی یا بدتر؟ ؟

چند وقت به چند وقت ، عود میکرد؟؟

دستت درد نکنه این سوالها خیلی برام مهمه☺

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه واسه خواهرتون عود کرده دوباره؟

نه دفعه اولشه

دکترم نرفتیم هنوز، میترسیم از عوارضش.😔

عزیزم اون دوست دیگه اینجا گفت چند دفعه عود کرد خوب شده

ازش پرسیدم.

دارو گیاهی مصرف کردی؟؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
نه دفعه اولشه دکترم نرفتیم هنوز، میترسیم از عوارضش.😔 عزیزم اون دوست دیگه اینجا گفت چند دفعه عود ک ...

از من با بخوابی شروع شد که اولا با گیاهی رفع میشد ولی بعد کلونازپام تاثیری ندارن

ایشون بی خوابی هم دارن؟

نمی دونین واسه چی افسرده شده؟

باشما رابطه ش چطوره؟

اینجوری شده که از هیچی خوشش نیاد وکلا کسل باشه 

ممنون گلم توکلت به خدا باشه صد در صد درمان کامل میشی  افسردگی بیماری نیست که نخواد درمان شه. ...

خواهش میکنم عزیزم امیدم که بخداست ⁦❤️⁩

سردرد شدید من 72 ساعت کلا بیدار بودم 🙃

که بعدش مجبور شدم برم دکتر وکلونازپام کوفتی رو دادن گذاشتم کنار افسردگی شروع شد و...

آره عزیزم حقیقتش اینه که آدم افسرده حوصله خودشو هم نداره

کلا یه حس غم تمام وجودشو فرا میگیره 

واسه این که ایشونو بهتر درک کنین پیشنهاد می کنم صحبتای مجتبی شکوری رو گوش کنین ینی عین حقیقته حالتایی که ایشون تجربه کردند من وخواهر شمام داریم می کشیم🙃

عزیزم شما از دارو گیاهی  استفاده کردین؟؟ نتیجش چطوری بود؟؟

استفاده کردم البته در کنار دارو اصلا تاثیر نداره، در افسردگی‌های شدید و متوسط کار از داروی گیاهی گذشته، دارو می خواد حتما.در کنار دارو به مقدار کم میشه استفاده کرد چون گاهی با داروها تداخل دارند

ببخشید آخرین عود افسردکیت کی بود؟؟ الان مطمعنی دوباره عود نمیکنه؟؟ چند دفعه عود کرد؟؟ هر دفعه که ...

از نظر دکتر من یک بار دچار عود افسردگی شدم و اونم آخر ماه آذر بود، که البته یک شرایط استرسی شدید داشتم که بی علت با عود نبود. بعد از اون هم دو سه باری چند روزه میومد و میرفت که از نظر دکتر پس لرزه حساب میشد نه عود🙂 هر بار که میاد سراغم با شدت بسیار کمتر از قبل و دفعات کمتر در ماه و روی خواب و خوراکم تاثیر نمیذاره، و اصلا مثل اول نمیشم، خیلی بهتر از اولم حتی توی عود.

البته عود وقتی به حساب میاد که دارو رو قطع کنی و بیماری برگرده و وقتی تحت درمان میاد و میره بازگشت حساب میشه نه عود.هر بار زمان حال خوبم طولانی تر میشه و حتی بدون دارو بعد چند روز با همون داروهای قبل خوب میشم

نه دفعه اولشه دکترم نرفتیم هنوز، میترسیم از عوارضش.😔 عزیزم اون دوست دیگه اینجا گفت چند دفعه عود ک ...

اصلا از پزشک نترسید، این حرفهای بیخود که می گن دارو نخورید و وابسته میشید و از این حرفها رو ول کنید، تازه من اگر تا آخر عمرم بخوام دارو بخورم می خورم فقط حالم خوب باشه، افسردگی حالیه که تا تجربه نکنی درک نمی کنی، البته امیدوارم هیچ وقت تجربه نکنید.این بیماری هم مثل خیلی بیماریهای دیگه نیاز به درمان داره، هرچی زودتر درمان بشن ،جواب خوبی می گیرن ، البته در کنارش شاید روانشناس هم لازم باشه. و ورزش هم برای جلوگیری از عود خوبه.طب سنتی و سوزنی و ... همش بدون فایده هست

خواهش میکنم عزیزم امیدم که بخداست ⁦❤️⁩ سردرد شدید من 72 ساعت کلا بیدار بودم 🙃 که بعدش مجبور شدم ب ...

بی خوابی خیلی بده، البته من اضطراب شدیدم داشتم، وضعیت شما فکر کنم بهتره، حداقل انقدر شدید نیست که تونستید تا ۳ ماه تحمل کنید، حتما با درمان مختصری خیلی زود خوب میشید.

از من با بخوابی شروع شد که اولا با گیاهی رفع میشد ولی بعد کلونازپام تاثیری ندارن ایشون بی خوابی هم ...

آره اولاش خیلی زیاد بی خوابی داشت

بهش شربت مفرح ابریشمی دادیم بعد 2 ماهی دیدیم خیلی بهتر شد. یکی دوباری شب بیدار میشه اما سریع میره تو اتاقش میخوابه

اما هنوزم افسرده است نیار به دارو داره که فعلا نبردیم دکتر. خودشم همکاری نمیکنه میگه خوبم.

کسالتو بی حوصله هم داره 

دیر به دیر حموم میره، بیرون که اصلا نمیره و. ..

رابطه اجتماعی شم خیلی ضعیف شده

با منم رابطش کم شده ،کم حرف میزنه

خواهش میکنم عزیزم امیدم که بخداست ⁦❤️⁩ سردرد شدید من 72 ساعت کلا بیدار بودم 🙃 که بعدش مجبور شدم ب ...

ممنونم گلم😍

پس تو افسردگی نداشتی اولش،

بیخوابی داشتی، بعد ترک کلونازپام افسردگی گرفتی؟؟ درسته؟

مگه یکمرتبه ترک کردی؟؟

ناراحتی خاصی نداشتی که به خاطره اون غم افسردگی بکیری؟؟

خواهر من چند سال پیش ناخون میخورد ما هم الکی الکی بردیمش دکتر بهش دارو داد دکتر، ترکشم نمیداد. تا 2 سال خورد الکی الکی.

بعد 2 سال یکمرتبه ریخت دور، اول که جنون بهش دست میداد

دو مرتبه دعوایه شدیدی باهاش کردیم، یهو دیدیم از اون حالت دراومد افسردگی گرفت

استفاده کردم البته در کنار دارو اصلا تاثیر نداره، در افسردگی‌های شدید و متوسط کار از داروی گیاهی گذش ...

ممنونم عزیزم به خاطره توضیحاتت😍

میشه بگی اسمه داروهات چی بود؟؟

عوارضی برات داشتند یا نه؟ ؟

الانم داری مصرف میکنی؟؟