2777
2789
اسی جان خواهر من افسردگی شدید داره بیخوابی اولا خیلی داشت شب تا صبح بعضی اوقات. الان شبی یکی دوبار ...

به طور طبیعی خواب نمیرم  بیرونم میرم ومشکلی ندارم 

وعلایم افسردگی شدید رو دارم بی انگیزه وکسل و... که مهم ترینش همین بی خوابیه

به طور طبیعی خواب نمیرم  بیرونم میرم ومشکلی ندارم  وعلایم افسردگی شدید رو دارم بی انگیزه ...

ان شاءالله که عزیزم بهتر بشی

دارو چی میخوری؟؟

قبل خواب ،یکم گلاب یا عطر محمدی یا گل محمدی، بپاش به پیشونیت و زیر بالشت بذار، راحتتر میخوابی.

پس رابطه اجتماعیت با مردم خوبه آره؟؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم پزشک تونو میگین ؟

حتما توصیه می کنم تحت نظر روانپزشک باشید و دارو مصرف کنید، بی خوابی ناشی از افسردگی بایستی درمان بشه، مگر افسرده نباشید و فقط مشکل بی خوابی باشه که باید تحت دکترهایی که خواب رو درمان می کنن باشی

حتما توصیه می کنم تحت نظر روانپزشک باشید و دارو مصرف کنید، بی خوابی ناشی از افسردگی بایستی درمان بشه ...

درسته عزیزم‌من دنبال یه روانپزشک خوبم 

شما انگاری پزشک تون خوبه واسه همین گفتم معرفی کنین

درسته عزیزم‌من دنبال یه روانپزشک خوبم  شما انگاری پزشک تون خوبه واسه همین گفتم معرفی کنین

بله، ایشون از پزشک های مطرح تهران هستن،هیئت علمی دانشگاه و بسیار باسواد و فلوشیپ هستن

ان شاءالله که عزیزم بهتر بشی دارو چی میخوری؟؟  قبل خواب ،یکم گلاب یا عطر محمدی یا گل محمدی، ب ...

ممنون عزیزم آره خوبه 

ولی آدم افسرده حوصله هیچی رو نداره واین روی روابطش تاثیر می‌ذاره انشاءالله خواهرتونم زود خوب بشن

عزیزم شما بی خوابی هم داشتین ؟ الان افسردگی تون درمان شده ؟

بله، بی خوابی شدید، ۲ تا ۳ ساعت در شب بیشتر خوابم نمی برد، تو پست های قبل هم توضیح دادم.وزن کم کردم ، افسردگی شدید و اضطراب شدید، چندین نوبت داروهام عوض شد، حتی عود داشتم ولی بله الان خوبم خدا روشکر، مثل قبل

از سایت مشاوره نمی دن، منشی های خودشون هم به صورت حضوری و هم به صورت آنلاین نوبت میدن

به شماره هاشون زنگ بزنید یا به شماره موبایل تو واتس آپ پیام بدید، براتون نوبت میذارن، فکر کنم حتی از دوم عید به بعد هم مشاوره دارن

ممنون عزیزم آره خوبه  ولی آدم افسرده حوصله هیچی رو نداره واین روی روابطش تاثیر می‌ذاره انشاءال ...

ممنون گلم

توکلت به خدا باشه صد در صد درمان کامل میشی 

افسردگی بیماری نیست که نخواد درمان شه.

از بیخوابی سردرد میشی؟؟

احساست غم و ناراحتی هم دازی؟؟

ببخش که اینقدر میپرسم☺

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
بله، بی خوابی شدید، ۲ تا ۳ ساعت در شب بیشتر خوابم نمی برد، تو پست های قبل هم توضیح دادم.وزن کم کردم ...

عزیزم شما از دارو گیاهی  استفاده کردین؟؟ نتیجش چطوری بود؟؟