2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برو دکتر درست یا واقعا به خودت کمک کن برای خانومها درد دل کردن مثل مسکن میمونه( از نظر علمی ...

خیلی ممنون عزیزم دقیقا همین طوره 

نمی خوام قرص بخورم ولی نمی دونم با بی خوابی چیکار کنم 

خواب داری پس مشکلی نیست 😁

سلام.چند وقته افسرده هستین؟منم ۷ ماه افسردگی به همراه اضطراب دارم، تحت درمانم و چندین بار هم عود کرده، تو همین مدت، اوایلش که درمان رو تازه شروع کردم، کم خوابی در حد ۲ ساعت یا ۳ ساعت، کم اشتهایی ۶ کیلو وزن کم کردم، همش تو جا بودم، هیچ کاری دوست نداشتم انجام بدم، حتی حمام هم به سختی می رفتم، اضطراب شدید و تپش قلب و تعریق و سرد شدن بدن و ... دارو تحت نطر روانپزشک شروع کردم، خیلی بهتر شدم ولی فقط موقعی که عود می کنه مثل الان دوباره همون جور میشم البته نه به شدت اول

اسی جان خواهر من افسردگی شدید داره

بیخوابی اولا خیلی داشت شب تا صبح بعضی اوقات.

الان شبی یکی دوبار فقط بیدار میشه و ده دقیقه بعد میخوابه.

میشه بگی دلیل بی خوابیت چیه؟؟؟

یعنی احساسه اضطراب داری که نمیخوابی؟؟

یا به طور طبیعی خوابت نمیبره؟؟ 

یا از خواب میپری؟؟ توضیح میدی

چون خیلی نگران خواهرمم 😔 با منم راحت نیست که ازش اینا رو بپرسم.

رابطه اجتماعیت با مردم خوبه؟؟

از خونه بیرون میری؟؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب