2777
2789
عزیزم برا شما هم یک جز میخونم ایشالا زود زود خوب میشی گلم    

وای مرسیییی عزیزدلممم😍😍😍😍نمیدونی چقدر خوشحال شدمممم😍😘ممنونم مهربون ایشالا خودتم زود  خوبه خوب شی😍😍😘❤

♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم برا شما هم یک جز میخونم ایشالا زود زود خوب میشی گلم    

دنیا جان میدونی حال مورچه ای رو دارم که با زحمت حال خودم رو خوب میکنم مثلا پارسال خیلی زحمت کشیدم 

ورزش مداوم و یوگا 

یک موضوعی پیش اومد الان سه ماهه

حالم دگرگون شده ، تازه الان بهترم 

اما اصلا نمیتونم یوگا انجلم بدم الان در حالی که مربی ام چند ماه پیش خیلی خیلی ازم تعریف میکرد‌.

از این بالا و پایین افتادن ها خسته میشم

گاهی میگم خدا چرا ما ها رو آفریده

من نمی‌دونم افسردگی دارم یا نه 

ولی مثلا کلا دوست دارم تو اتاقم تنها باشم کسی باهام حرف نزنه همش میخوابم حس انجام هیچ کاری رو ندارم حتی غذا خوردن بخاطر همین وزنم بشدت پایینه گریه نمیکنم انگار حتی حس گریه کردن هم ندارم پر از فکر و خیالم یکی باهام حرف میزنه عصبی میشم دوس دارم تنها باشم فقط به خودمم نمی‌رسم شده دو هفته موهامو شونه نکنم حموم نرم نه از تنبلی واقعا حوصله ندارم انگار هیچ خونی تو تنم جریان نداره دوست دارم تا ابد بخوابم

🙂
دنیا جان میدونی حال مورچه ای رو دارم که با زحمت حال خودم رو خوب میکنم مثلا پارسال خیلی زحمت کشیدم&nb ...

ببین انقد ناامید نباش منم هیچ امیدی ب خوب شدنم نداشتم همین دو س ماه پیش حالم نابود بود الان دوماهه خداروشکر بهترم ایشالا خوب میشی بازم ب تلاشت ادامه بدع . این زندگی  باید براش جنگید کاریش نمیش کرد .

والا همیشه اینجوری باشی که فاجعه هست یعنی قطعا یک مشکلی هست

قبلا دو جلسه رفتم مشاوره بهم گفت افسردگی داری باید دارو بخوری بخاطر همون دیگه ادامه ندادم ولی الان واقعا میخوام حالم خوب باشه حس آدمای مریضو دارم کلافه ام 

🙂
اینکه فقط از خواب لذت ببری هم چیزی خوبی نیست من الان ۲۱سالمه حس میکنم دارم عمرمو از دست میدم و کاری ...

من 26 سالمه علاوه بر افسردگی شدید 

شبی سه ساعت می خوابمم اونم با قرص 🙃💔

ببین انقد ناامید نباش منم هیچ امیدی ب خوب شدنم نداشتم همین دو س ماه پیش حالم نابود بود الان دوماهه خ ...

شب به خیر دوستای عزیزم❤

فقط اینکه مدیتیشن و تنفس درست دم و بازدم از بینی رو باید تمرین کنید تا از اون لذت ببرید و تاثیر داشته باشه دوستان

من 26 سالمه علاوه بر افسردگی شدید  شبی سه ساعت می خوابمم اونم با قرص 🙃💔

عزیزم برو دکتر درست

یا واقعا به خودت کمک کن

برای خانومها درد دل کردن مثل مسکن میمونه( از نظر علمی ثابت شده هست) زنها دوست دارند درمورد مشکلشون با دوستانشون صحبت کنن و ارتباط بگیرن ، حتی اگر این گفتگو ، مشکلشون رو حل نکنه، حالشون رو بهتر میکنه.

فکر میکنم شما اضطراب داری و تحت فشار هستی

راستش من دوست ندارم کسی به قرص عادت کنه

اما قطعا باید بتونی به خودت کمک کنی و یا کمک بگیری الی جان