2777
2789
منم همینطور حتی دلم نمیکشه موهامو شونه کنم:)با اینکه مثلا تو اوج جوونی ام 

عزیزم خدا نکنه دوقطبی داشته باشی هیچ وقت...

افسردگی ساده خیلی بهتره...

من همیشه سعی میکنم ورزش کنم 

کمکم میکنه

البته یک ماه پیش انقدر حالم بد بودفکر میکنم تقریبا یکماه توی تخت بودم انگار توی کُما بودم 

سخت بود خیلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تمایلم ب کارهایی که قبلا دوس داشتم از دس دادم وقتی مخام کاری انجام بدم انگا مخام ی کوه بلند کنم ا ...

شما رو نمیدونم ولی مامان بابای من درکی از افسردگی ندارن و جدی نمیگیرن فک میکنن تنبلم یا ی حس گذراس واسه همین نمیتونم حتی برم دکتر

♥️
من تمایلم ب کارهایی که قبلا دوس داشتم از دس دادم وقتی مخام کاری انجام بدم انگا مخام ی کوه بلند کنم ا ...

دقیقا انگار میخاد آدم کوه جابجا کنه

نثلا میخام از جام بلند شم پیشدستیم رو جابجا کنم ، یک ربع نگاش میکنم ولی نمیتونم تکون بخورم

من تو سن بالا گرفتم . بعد از عمل جراحی گوش و بعد از یک ماه روزه گرفتن که همزمان بود. 

۳۰ سالگی شروع شد . الان ۴۰ سالمه.

واقعا احساس میکنم سخت ترین بیماری روحی دنیاست 

شما رو نمیدونم ولی مامان بابای من درکی از افسردگی ندارن و جدی نمیگیرن فک میکنن تنبلم یا ی حس گذراس و ...

اگه موضوعی ناراحتت میکنه. حتما با دوست و یا محرمی درد دل کن

برای خانومها درد دل کردن خیلی کمک کنتده هست برای روحیاتشون.

سعی کن ورزش و یا حتی پیاده روی ساده رو داشته باشی و یا اگر علاقه داری یوگا برو 

دقیقا انگار میخاد آدم کوه جابجا کنه نثلا میخام از جام بلند شم پیشدستیم رو جابجا کنم ، یک ربع نگاش م ...

عزیزم ایشالا که خوب میشی برات یک جز قران میخونم کاملا میفهمم چی میپگی خودمم همین حسا رو دارم

شما رو نمیدونم ولی مامان بابای من درکی از افسردگی ندارن و جدی نمیگیرن فک میکنن تنبلم یا ی حس گذراس و ...

عزیزم با چند تا کار ساده حال خودت رو بهتر کن

مدیتیشن

رنگ امیزی

تنفس از بینی و بازدم هم از بینی

و سعی کن یک مهارت هنری رو تمرین کنی

هنر کنترل گر و درمان گر هست برای بیماریهای روحی

در بلند مدت تاثیر داره

عیبی نداره قرص هم نمیخوری

شاید بتونی به خودت کمک کنی

ایشالله که دوقطبی نیست