2777
2789
من شکست عشفقی خورد بودم نابود بودم اصن الانم 6 سال و خوردی افسردگی دارم من همدانم حضوری پیش روانپزشک ...

واقعا 

فکر میکردم فقط خودم دارم

به نظرم خیلی بیماری سختیه

من وقتی ناتوان میشم و خسته و توی فاز افسردگی هستم 

واقعا انجام کارهای شخصیم برام سخت میشه

دنبال کردن کار 

تمرکز 

و متاسفانه اطرافیان من رو مسخره میکنند که ادم تنبلی ام و یا بی هدف هستم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته می دونم چی میگی بی خوابیت شدیده عزیزم؟ چند ساعت می خوابی ؟

فکرکنم کلا 4ساعت اینا بخوابم عزیزم"دکترمم که زایمانمو انجام داد رفتم پیشش بهم گفت علائم افسردگی رو داری هر چه زودتر باید درمان کنی ولی من پشت گوش انداختم 

زمانی که افسردگی دارم میخوابم ولی اشفته اس خوابام با تپش قلب از خواب میپرم و حالم بده

وای منم با تپش و درد قلب بیدار میشم😔قرصتو خودسر مصرف میکنی؟؟اسمش چیه من دکتر نمیتونم برم💔حتی قرص هم ب زور شاااید بتونم بخرم بخاطر محدودیت هام مشکلی نداره خودسر مصرف کنم؟چجوری حالتو خوب میکنه

♥️
بی خوابی هم داشتین

من خابم مشکل داره خیلی دیر مخابم خیلی زود با ی صدا کوچک بیدار میشم دکترم برا خوابم ترانکوپین تجویز کرد ولی قرص افتضاحی بود برام چون حس خودکشی خیلی بدی بهم دس داد 

من خابم مشکل داره خیلی دیر مخابم خیلی زود با ی صدا کوچک بیدار میشم دکترم برا خوابم ترانکوپین تجویز ک ...

اره نمیشه هر دکتری رفت دخترعموی منم با قرصاش خوب نشد یجوری شد

♥️
واقعا  فکر میکردم فقط خودم دارم به نظرم خیلی بیماری سختیه من وقتی ناتوان میشم و خسته و توی ف ...

منم همینطور حتی دلم نمیکشه موهامو شونه کنم:)با اینکه مثلا تو اوج جوونی ام 

♥️
واقعا  فکر میکردم فقط خودم دارم به نظرم خیلی بیماری سختیه من وقتی ناتوان میشم و خسته و توی ف ...

من تمایلم ب کارهایی که قبلا دوس داشتم از دس دادم وقتی مخام کاری انجام بدم انگا مخام ی کوه بلند کنم انرزی هیچ کاری رو ندارم اره خیلی بیماری بیخودیه مامان بابای منم همیشه میگفتن چقد تنبلی چقد تن پروری تا همین دوماه پیش تاثیر یکی از قرصام خودکشی بود بردنم اورزانس  دکترم ب مامانم گف امیدوارم دخترتون خوب شه در غیر اینصورت اینده خوبی برا دخخترتون تصور نمیکنم . دیگه از اون جا بهم تیکه نمیندازن 

خدا کنه همه مریضا خوب شن