2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم داشتم. فقط میخوابیدم. وقتی هم که بیدار بودم مدام‌گریه میکردم. رفتم سر کار بهتر شدم. ورزش و مکملهای غذایی مثل ویتامین ب و قرص منیزیم هم خیلی کمکم کرد

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم
از نظر دکتر من یک بار دچار عود افسردگی شدم و اونم آخر ماه آذر بود، که البته یک شرایط استرسی شدید داش ...

آها گلم متوجه شدم پس دیگه دارو مصرف نمیکنی

ان شاءالله که همیشه خوب و سالم باشی.

از آذر تا الان هم سه ماهه میگذره، بازم زمان خوبیه، آن شاءالله که دیگه هیچ وقت عود نمیکنه.

میشه بگی چی شد اولش که اینطور شدی؟؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
ممنونم گلم😍 پس تو افسردگی نداشتی اولش،  بیخوابی داشتی، بعد ترک کلونازپام افسردگی گرفتی؟؟ درس ...

اره من خیلی شنیدم که بعضی روانپزشکا آدمو از چاله درمیارم میندازن تو چاه. خواهر منم یه مدت میگفت استرس دارم رفت پیش روانپزشک رسما دیوانه ش کرد. اختلال خواب گرفت و مشکلات روحیش صد برابر شد

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم
اصلا از پزشک نترسید، این حرفهای بیخود که می گن دارو نخورید و وابسته میشید و از این حرفها رو ول کنید، ...

آره راست میگه ولی بدیش اینه که خودش هم همکاری نمیکنه میگه خوبم

میخوایم دکتر و خونه بیاریم

الان 6 ماهه از افسردگیش میگذره . فقط گیاهی بهش دادیم بهتر شده ، اما نه خوب

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
اره من خیلی شنیدم که بعضی روانپزشکا آدمو از چاله درمیارم میندازن تو چاه. خواهر منم یه مدت میگفت استر ...

حالا روانپزشک که دارو نمیده

ولی دکترها که دارو میدن برایه هر چیزه بی ارزشی نباید رفت پیششون

ولی الان خواهره من نیاز به دارو داره چون افسردگیش با گیاهی خوب نمیشه فقط بهتر شده

بی خوابی خیلی بده، البته من اضطراب شدیدم داشتم، وضعیت شما فکر کنم بهتره، حداقل انقدر شدید نیست که تو ...

من دارم دارو می خورم عزیزم واسه خواب وافسردگی 

ولی افسردگیم اصلا بهتر نشده

شما چقد طول کشید تا بهتر شدین ؟

الان خوب شدین؟

آره اولاش خیلی زیاد بی خوابی داشت بهش شربت مفرح ابریشمی دادیم بعد 2 ماهی دیدیم خیلی بهتر شد. یکی دو ...

بنظرم با همین گیاهی ادامه بدین بهتره من که خیری از شیمیایی ندیدم حقیقتش بدترم شدم اگه مشکل خواب نداشتم اصلا نمی رفتم سراغ دارو

[QUOTE=181863034]ممنونم عزیزم به خاطره توضیحاتت😍 میشه بگی اسمه داروهات چی بود؟؟ عوارضی برات داشتند یا نه؟ ؟ الانم دکتر برای من خیلی دارو عوض کرد تا در نهایت الان آلونتا ۷۵ و ولبان ۱۵۰ و پرفنازین ۱ و کلونازپام ۱ میلی یک چهارم  قرص می خورم

نه من عارضه چندانی برام نداشتن، به جز ریزش مو که خب خودم هم از قبل دچار ریزش مو بودم و خب وضعیت روحیه هم باعث ریزش میشه شاید خیلی یا به تنهایی باعث ریزش نباشند داروها ولی فعلا خدا روشکر هیچ عارضه دیگه ای برام نداشتند

آها گلم متوجه شدم پس دیگه دارو مصرف نمیکنی ان شاءالله که همیشه خوب و سالم باشی. از آذر تا الان هم ...

من متاسفانه سرگیجه شدید و به دنبال آن حالت گیجی و تکان خوردن مداوم داشتم که خوب نمیشد و همین مسئله من رو از کار و زندگی انداخته بود و باعث اضطراب فوق العاده شدید و افسردگی به دنبالش شد

آره راست میگه ولی بدیش اینه که خودش هم همکاری نمیکنه میگه خوبم میخوایم دکتر و خونه بیاریم الان 6 م ...

هرچی بیشتر بگذره افسردگی مزمن و عمیق تر میشه و درمان سخت تر، خب دکتر آنلاین هم مشاوره میده یعنی دکتر خودم، نیاز نیست جایی برن

من دارم دارو می خورم عزیزم واسه خواب وافسردگی  ولی افسردگیم اصلا بهتر نشده شما چقد طول کشید ت ...

الان خیلی خوبم خداروشکر، فعلا ۷ ماهه تحت درمان هستم و افسردگی بعد از زمانی که روحتون خوب شد حداقل تا یک سال باید دارو رو ادامه بدید نه سریع قطع کنید.تازه داروهای افسردگی بعد از دو هفته تا ۶ هفته جوابدهیشون طول می کشه، شاید لازم باشه چندین نوع دارو عوض کنید. هر دارویی به یک نفر جواب میده، اینها همه کار پزشک هست و خب زمان میبره در افسردگی باید صبور بود بیماری نیست که یک ماهه انتظار برطرف شدن کامل داشته باشید.

چه داروهایی می خورید؟؟

بنظرم با همین گیاهی ادامه بدین بهتره من که خیری از شیمیایی ندیدم حقیقتش بدترم شدم اگه مشکل خواب نداش ...

اصلا این توصیه رو نکنید، اگر افسردگیشون عمیق و مزمن بشه درمانش سخت تر میشه.