منم داشتم. فقط میخوابیدم. وقتی هم که بیدار بودم مدامگریه میکردم. رفتم سر کار بهتر شدم. ورزش و مکملهای غذایی مثل ویتامین ب و قرص منیزیم هم خیلی کمکم کرد
میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم
ممنونم گلم😍 پس تو افسردگی نداشتی اولش، بیخوابی داشتی، بعد ترک کلونازپام افسردگی گرفتی؟؟ درس ...
اره من خیلی شنیدم که بعضی روانپزشکا آدمو از چاله درمیارم میندازن تو چاه. خواهر منم یه مدت میگفت استرس دارم رفت پیش روانپزشک رسما دیوانه ش کرد. اختلال خواب گرفت و مشکلات روحیش صد برابر شد
میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم
[QUOTE=181863034]ممنونم عزیزم به خاطره توضیحاتت😍 میشه بگی اسمه داروهات چی بود؟؟ عوارضی برات داشتند یا نه؟ ؟ الانم دکتر برای من خیلی دارو عوض کرد تا در نهایت الان آلونتا ۷۵ و ولبان ۱۵۰ و پرفنازین ۱ و کلونازپام ۱ میلی یک چهارم قرص می خورم
نه من عارضه چندانی برام نداشتن، به جز ریزش مو که خب خودم هم از قبل دچار ریزش مو بودم و خب وضعیت روحیه هم باعث ریزش میشه شاید خیلی یا به تنهایی باعث ریزش نباشند داروها ولی فعلا خدا روشکر هیچ عارضه دیگه ای برام نداشتند
آها گلم متوجه شدم پس دیگه دارو مصرف نمیکنی ان شاءالله که همیشه خوب و سالم باشی. از آذر تا الان هم ...
من متاسفانه سرگیجه شدید و به دنبال آن حالت گیجی و تکان خوردن مداوم داشتم که خوب نمیشد و همین مسئله من رو از کار و زندگی انداخته بود و باعث اضطراب فوق العاده شدید و افسردگی به دنبالش شد
من دارم دارو می خورم عزیزم واسه خواب وافسردگی ولی افسردگیم اصلا بهتر نشده شما چقد طول کشید ت ...
الان خیلی خوبم خداروشکر، فعلا ۷ ماهه تحت درمان هستم و افسردگی بعد از زمانی که روحتون خوب شد حداقل تا یک سال باید دارو رو ادامه بدید نه سریع قطع کنید.تازه داروهای افسردگی بعد از دو هفته تا ۶ هفته جوابدهیشون طول می کشه، شاید لازم باشه چندین نوع دارو عوض کنید. هر دارویی به یک نفر جواب میده، اینها همه کار پزشک هست و خب زمان میبره در افسردگی باید صبور بود بیماری نیست که یک ماهه انتظار برطرف شدن کامل داشته باشید.