2777
2789
عزیزم آقای اربابی واستاپ شون برای من با این شماره نمیاد 

شماره درست هست، تو تلگرام پیام بدید، گاهی واتس آپ بالا نمیاد یعنی باید ابتدا تو گوشی سیو کنید شماره رو و بعد وارد لیست شماره ها بشید و از اونجا واتس آپ رو پیدا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره درست هست، تو تلگرام پیام بدید، گاهی واتس آپ بالا نمیاد یعنی باید ابتدا تو گوشی سیو کنید شماره ...

همین کار رو کردم عزیزم ولی بالا نمیاد

شما افسردگی تون شدید بود ؟

الان خوب شدین ؟

چه مدت هستش درگیرین؟

خیلی ممنون میشم پاسخ بدین 

اره من خیلی شنیدم که بعضی روانپزشکا آدمو از چاله درمیارم میندازن تو چاه. خواهر منم یه مدت میگفت استر ...

ورزش مداوم خیلی حالشو بهتر کرد

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم
همین کار رو کردم عزیزم ولی بالا نمیاد شما افسردگی تون شدید بود ؟ الان خوب شدین ؟ چه مدت هستش درگی ...

بله، افسردگی بسیار شدید.الانم خیلی خوبم، ۷ ماهه درگیر هستم

بنظرم با همین گیاهی ادامه بدین بهتره من که خیری از شیمیایی ندیدم حقیقتش بدترم شدم اگه مشکل خواب نداش ...

جدی میگی؟ ؟

مثلا چطوری بود که میگی بدتر شدی؟؟

اسمشون چی بود؟ 

عوارضی هم داشت که خیلی حاد باشه؟؟

ببخشید گلم میشه برام توضیح بدی چون حرفات به دردم میخوره

عصبانیت بهت دست نمیده از دارو ها؟؟، چون من از جنون خیلی میترسم😢

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
هرچی بیشتر بگذره افسردگی مزمن و عمیق تر میشه و درمان سخت تر، خب دکتر آنلاین هم مشاوره میده یعنی دکتر ...

درست میگی عزیزم 

حرفات همه صحت داره 

ممنونم😍

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
جدی میگی؟ ؟ مثلا چطوری بود که میگی بدتر شدی؟؟ اسمشون چی بود؟  عوارضی هم داشت که خیلی حاد باش ...

عزیزم مگه خواهرت افسردگی نداره؟!

کلونازپام خوردم واسه خواب که خیلیییی بد بود 

بعد قطعش افسردگی گرفتم و...

عصبانیت هم تا دلت بخواد در حالی که قبلا خیلی آروم بودم 

بقیه داروها هم فقط بهم سردرد ومنگی داده کلا زندگیم مختله عزیزم با این که دارو می خورم 

عزیزم مگه خواهرت افسردگی نداره؟! کلونازپام خوردم واسه خواب که خیلیییی بد بود  بعد قطعش افسردگ ...

ممنون گلم

چرا داره ولی تا الان نبردیمش دکتر،

از اثر دارو هایه افسردگی میخواستم بدونم

خواهش میکنم بی دلیل افسرده شده خواهرتون

نه فک میکنم ناشی از غم و غصه بود

تو چرا اینطوری شدی؟

دراثرشوک عصبی 

ان شاءالله که سالم و سبامت باشی

ماه رمضان نزدیکه

من به سحر هایه ماه مبارک اعتقاد خاصی دارم

هر سحر نماز استغاثه حضرت فاطمه زهرا رو بخون

من میخوام بخونم برا خواهرم، برا تو هم دعا میکنم

فقط خوندی از خواهرم یادت نره

دعا در حق بقیه زودتر مستجاب میشه

حضرت فاطمه ناشده ،دسته رد به سینه مون بزنه🙏🙏

ان شاءالله که سالم و سبامت باشی ماه رمضان نزدیکه من به سحر هایه ماه مبارک اعتقاد خاصی دارم هر سحر ...

قربونت برم عزیزم خیلی ممنون 

حتما توکل بخدا وحضرت فاطمه زهرا وچهارده معصوم 

خوشبحال خواهرت که خواهری مثل تو داره 

قربونت برم عزیزم خیلی ممنون   حتما توکل بخدا وحضرت فاطمه زهرا وچهارده معصوم  خوشبحا ...

قربونت😍😍

خود به خود گلم آدم دلش میسوزه

خواهر برادر که بماند، برایه غریبه هم آدم این شرایطو میبینه دلش میشکنه