2777
2789
محمد پسر تو داریه شاید بهت حسی داره و انگار ت ی برزخه و منتظر یه نشونه از تو ، باید کمی منتظر باشی،چ ...

دیقا همینجوری یعنی میخواد من بهش ثابت شم درسته ... زمان دیدلرمون میتونی حس کنی ؟؟؟

انرژی های منفی رو میتونم بفهمم ارواح اینارو

موهات کوتاهه مژه هات بلندن یکم توپری و قدتم زیاد بلند نیست

ن😂ذموهام موتوسطه، مژه هام بلند هست تقریبا ، لاغرم ، قدم هم تقریبا کوتاهه ریزه میزه ام 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیقا همینجوری یعنی میخواد من بهش ثابت شم درسته ... زمان دیدلرمون میتونی حس کنی ؟؟؟ انرژی های منفی ر ...

اره درسته، نمیدونم  انگار هردوتون منتظر ی فرصتین ک ی اتفاقی بیوفته ک بشه اونو بهونه قرار داد و همو ببینید ،اع چ خوب موفق باشی گلم

اره درسته، نمیدونم  انگار هردوتون منتظر ی فرصتین ک ی اتفاقی بیوفته ک بشه اونو بهونه قرار داد و ...

ممنون عزیزم ⁦♥️⁩⁦♥️⁩😍.

اممم حالا زمانش نتونستی بحسی؟

سوالی داشتی در خدمتم

ممنون عزیزم ⁦♥️⁩⁦♥️⁩😍. اممم حالا زمانش نتونستی بحسی؟ سوالی داشتی در خدمتم

حسم میگه باید صبر کنی تا همه چی آروم بشه ولی فک نکنم زیاد طول بکشه تا تابستون میبینیش

ت تو آیندت یکم ت سختی میوفتی بعد فکر کنم به ی نفر حسی داری ولی اون انگار حسش با ت متفاوته چند وقته ا ...

بنظرت حسين به ازدواجمون فکر میکنه؟ حسش نسبت به من چیه؟

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
الان ن ولی بعدا آره حتما میفهمه یه جورایی خودت خودتو لو میدی

ممنون ببخشید سوال آخرم ...

آیا میزاره یا محمد در ارتباط باشم یا کلا قطع رابطه؟

واینکه محمد با مادرم صحبت می‌کنه ؟؟

پس میتونی هرموقع آمادگیشو داری، بگی بهم؟

راجب ت نمیتونم فکر کنم نمیدونم چرا انگار ت و حسین دوتا مهره جدا از هم هستین اگ آشنا هستین ک خانوادش انگار دوست دارن حسینو نمیدونم