2777
2789
ت تو آیندت یکم ت سختی میوفتی بعد فکر کنم به ی نفر حسی داری ولی اون انگار حسش با ت متفاوته چند وقته ا ...

میتونی حست رو به رابطه من محمد بگی چرا خیلی دوستم داره و هوامو داره ولی بروز نمیده؟؟؟

وکی میبینمش ؟؟؟

منم مدیومم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون دست گلت درد نکنه ، میشه یدونه دیگه هم بگیری ببینم دوست داره یا نه

ما را ز خیال تو چه پروای شراب است
خم گو سر خود گیر که خمخانه خراب است
گر خمر بهشت است بریزید که بی دوست
هر شربت عذبم که دهی عین عذاب است
افسوس که شد دلبر و در دیده گریان
تحریر خیال خط او نقش بر آب است
بیدار شو ای دیده که ایمن نتوان بود
زین سیل دمادم که در این منزل خواب است
معشوق عیان می‌گذرد بر تو ولیکن
اغیار همی‌بیند از آن بسته نقاب است
گل بر رخ رنگین تو تا لطف عرق دید
در آتش شوق از غم دل غرق گلاب است
سبز است در و دشت بیا تا نگذاریم
دست از سر آبی که جهان جمله سراب است
در کنج دماغم مطلب جای نصیحت
کاین گوشه پر از زمزمه چنگ و رباب است
حافظ چه شد ار عاشق و رند است و نظرباز
بس طور عجب لازم ایام شباب است

تعبیر :
حوادث زیادی در آینده برایت اتفاق می افتد پس بیدار و هوشیار باش. برای رسیدن به خوشی آینده، روزگار امروزت را خراب نکن. از اینکه بعضی ها همه چیز دارند و تو نداری ناراحت نباش زیرا تو گوهری داری که بقیه از داشتن آن محرومند. دنیا سرابی بیش نیست حتی سبزه و گل و دشت چند صباحی می مانند. تکیه بر این عالم فانی نکن.
عزیزم امضام🙃💛💚

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
ما را ز خیال تو چه پروای شراب است خم گو سر خود گیر که خمخانه خراب است گر خمر بهشت است بریزید که بی د ...

😂الان من لزومی این بفهمم دوسم داره یا نه😂😂😂

الهی ک به عشقت برسی

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 
ت.اروت:یک پیشنهاد خوب و تازه هدف بزرگ حافظ:به جان خواجه و حق قدیم و عهد درست که مونس دم صبحم دعای ...

من لطفن😍💕

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
یعنی میگی اصلا دوستم نداری ؟

شاید دوست داشته باشه ولی حسش به اندازه ت نیست نمیدونم فکر کنمم اصلا دوست نداره عزیز من ن فالگیرم ن هچی من فقط یهو انگار یکی داره ت ذهنم ی چی میگه اختیار دستمم ندارم فقط مینویسم 

😂الان من لزومی این بفهمم دوسم داره یا نه😂😂😂 الهی ک به عشقت برسی

دیگ دس من نیس حافظه😂🤭

فداتشم ممنون😍

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
برا منه یا کش دیگه 

اسی حس میکنم چشم به راه کسب هستی یکیو دوست داری دوست داری باهاش ارتباط داشته باشی و بیاد جلو نمی‌دونم چرا حس میکنم یا باهاش دوستی یا اگر دوست نیستی دوست داری پیشقدم شه برای ازدواج 

حس میکنم سه وعده دیگه ک یا هفته هست یا ماه میاد خواستکاریت یا اینکه میاد بهت میگه که میخواد برای ازدواج پیشقدم شده و قصدش ازدواحه 

خیلی عجولی

هیجان دوست داری 

یکم ولی ترسویی 

ریسک پذیر نیستی 

خیلی 

اممم واینکه خیلی احساساتی هست س

شاید دوست داشته باشه ولی حسش به اندازه ت نیست نمیدونم فکر کنمم اصلا دوست نداره عزیز من ن فالگیرم ن ه ...

خب طبیعیه.  آخه من عاشقشم و دیونه اش ، بنطرت کلا دوستم نداره یا کم  دوستم داره

من لطفن😍💕

ضربه خوردن از کسی ک انتظارش را ندارید

خطرات پیش بینی نشده

دشمن پنهان

میتونی حست رو به رابطه من محمد بگی چرا خیلی دوستم داره و هوامو داره ولی بروز نمیده؟؟؟ وکی میبینمش ؟ ...

محمد پسر تو داریه شاید بهت حسی داره و انگار ت ی برزخه و منتظر یه نشونه از تو ، باید کمی منتظر باشی،چه نوع مدیومی هستی؟من بیشتر تو خواب ارتباط دارم تو چی 

اسی حس میکنم چشم به راه کسب هستی یکیو دوست داری دوست داری باهاش ارتباط داشته باشی و بیاد جلو نمی‌دون ...

خدا از دهنت بشنوه ،  همش درسته  فقط بخش آخر رو شک دارم