2777
2789
عنوان

غذای کمکی

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 46 پست
لعاب نهایت چن روز میدادی فرنی درس کن با شیر خودت اگه نخورد شیر نزن بادوم حتما باید بخورن تپ سوپش ب ...

بادام عزیزم الرژی داره نباید بخوره شیر هم خودم اونقدر ندارم ک بشه باهاش چیزی درس کرد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

دیگه سعی کن همش فرنی و سوپ درس نکنی  مواد غذایی ک مجازه باهاش براش غذاهای جدید بزار من خیلی ت ...

سوپ تا حالا ندادم ..شش ماهش پر شده چیا درس کنم مثلا چ تنوعی بدم ؟؟اصلا فرنیش مثل لعاب برنج بود مدل دیگه میشه درس کرد؟؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرنی رو چی جور درس کنم؟؟ شیر نمیتونه بخوره

من آرد برنج که خودم برنج ایرانی میشستم آسیاب بعدش الک میکردم آردش روباآب مخلوط میکردم روی گازحرارت میدید غلیظ میشد    وبعدش که یه هفته دادم بادام هم پوست نازک روش میکندم آسیاب میکردم اونم مخلوطش میدادم    الان که دخترم 9ماهشه دیگه برنج نیم دانه میریزم توی آب میزارم بجوشه برنجه ازهم بازبشه بعدکه غلیظ شدمیدم بخوره برایه وعده

میشه بگی چه چیزایی میدی بچت چندماهشه من دخترم نه ماهشه فعلا فقط بهش سوپ مرغ وسوپ گوشت وفرنی وحریره و ...

من فقط لعاب برنج 

من آرد برنج که خودم برنج ایرانی میشستم آسیاب بعدش الک میکردم آردش روباآب مخلوط میکردم روی گازحرارت م ...

منم ارد برنج خونگی دارم مثل لعاب برنج هس براش اصلا نمیخوره ب زور و بازی اما روزای اول با ی اشتیاقی مخورد

میشه بگی چه چیزایی میدی بچت چندماهشه من دخترم نه ماهشه فعلا فقط بهش سوپ مرغ وسوپ گوشت وفرنی وحریره و ...

دخترم چن روز دیگه میشه ۱۱ ماهش 

نهههه تکراری نده گناه داره 

وقتی دیگه مجازن ب بعضی مواد غذایی هی تنوع بده

خیلی زیاده حالا ی چن تاشو میگم

صبحونه بیسکوییت مادر خرما موز مغزیجات مثل گردو پودر بادوم گردو پودر کن با شیر اگه حسغسیت ب پروتیین گاوی نداره اگه داره با اب جوشیده سرد شده بده بخوره براش بمبه انرژی و وزنه گیریه

جو دوسر المانی بخر عالیه.یکم ازش بزار بپزه وقتی رقیق شد ی خرما بزن با یکم پودر بادوم اخرش س دونه زرده تخم کرغ بزن حلش کن بده بخوره

حلیم حتما حتما براس بپز

عدسی

اینا صبحونه 

باز هستا اینا فعلا تو ذهنم بود

نهار شامم میگم بهت دخترم بیدار شد♥️♥️

منم ارد برنج خونگی دارم مثل لعاب برنج هس براش اصلا نمیخوره ب زور و بازی اما روزای اول با ی اشتیاقی م ...

آره بچه ها براخوردن اذیت میکنن من خودم تجربه بچه داری دارم بچه اولم اصلا فرنی نخورد اصلادوست نداشت هربچه ای امکان داره یه چیز اصلانخوره ولی باید چندباری درست کنیم وامتحان کنیم

آره بچه ها براخوردن اذیت میکنن من خودم تجربه بچه داری دارم بچه اولم اصلا فرنی نخورد اصلادوست نداشت ه ...

حالا فردا باز میدمش 

دخترم چن روز دیگه میشه ۱۱ ماهش  نهههه تکراری نده گناه داره  وقتی دیگه مجازن ب بعضی مواد ...

ممنون گلم گردو تاحالاندادم هنوز ولی موز وآب سیب میدمش بیسکوییت مادر هم میدم به شیرحساسیت داره میترسم بدم

دخترم چن روز دیگه میشه ۱۱ ماهش  نهههه تکراری نده گناه داره  وقتی دیگه مجازن ب بعضی مواد ...

اها دخترتون بزرگه میش بهش داد من دخترم تازه غذا شروع کرده

اگه فرنی یا سوپ یا هرچیزی نخورد چن روز ندین اصلا بعد شروع کنید من دخترم فرنی لب نمیزد ۱۰ روز ندادم بعد عاشقش شد

اگه باز نخورد داخلش سیب رنده کنید موز بزنید بعدها ک ب ۸ ماه رسید موز و شیره بزنید

ممنون گلم گردو تاحالاندادم هنوز ولی موز وآب سیب میدمش بیسکوییت مادر هم میدم به شیرحساسیت داره میترسم ...

بده بهش با پسته 

با اب درس کن 

دختر من حساسیت نداره ولی خود تا ی سال نشده نمیخام بدم

راستی حتما حتما عصاره قلم و پای مرغ درست کنید تو سوپاشون بریزید فوق العاده اس براشون

اها دخترتون بزرگه میش بهش داد من دخترم تازه غذا شروع کرده

همون سوپ فرنی بده هر ماه ب سوپش وسایل اضافه کن 

مثل جعفری گیشنیز کلم بروکلی عدس ماش 

بجای برنج جو پرک یا بغلور گندم یا جو بریز

راستی از کدو سبز و کدوتنبل بربز سوپش داخل سوپم بعد اینکه ولرم شد روغن زیتون یا کره بزن یبوست نشه یکم لیمو هم میتونی بزنی بهش

اگه فرنی یا سوپ یا هرچیزی نخورد چن روز ندین اصلا بعد شروع کنید من دخترم فرنی لب نمیزد ۱۰ روز ندادم ب ...

سیب پخته فک کنم خوب بشه توش رنده کنم ی ذره مزه میگیره