2777
2789
عنوان

غذای کمکی

154 بازدید | 46 پست

سوپ ب نوزاد رو با چی شروع کنم برا اولین بارش ک سوپ بخوره؟؟ تو فرنی میشه شکر ریخت؟؟ سوپش هم بی نمک باشه؟

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خودت فرنی بدون شکرو سوپ بدون نمک میخوری 😐🙄

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن عزیزم شکر نریز ذائقه بچه رو از الان ب شیرینی عادت نده بعدها ک بزرگ شه هی بیشتر میشه ولع شیرینیش

سوپم اولش با هویج سیب زمینی برنج گوشت ماهیچه یا مرغ

کم کم بهش مواد اضافه میشه ولی برای شروع همین

خودت فرنی بدون شکرو سوپ بدون نمک میخوری 😐🙄

خودم ک با نوزاد متفاوتم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

سوپ پنج روز اول فقط یه قوطی کبریت ماهیچه و آب و پیاز

با برنج

اوایل گوشت رو هم باهاش میکس نکن که بچه یواش یواش عادت کنه

بعد پنج روز یه بار یه چیز جدید اضافه کن به سوپش

هویج. گشنیز. جعفری.  لوبیا سبز. سیب‌زمینی. شوید. نخود فرنگی. کدو خورشتی. کدو حلوایی و ....

اینجوری کلی طول میکشه تا چیزای جدید رو همه ش رو بخوره

عوضش اگه آلرژی داشته باشه خوب میفهمی

و معده ش هم اذیت نمیشه

ن عزیزم شکر نریز ذائقه بچه رو از الان ب شیرینی عادت نده بعدها ک بزرگ شه هی بیشتر میشه ولع شیرینیش س ...

بعد ک پخت از صاف کن رد کنم  یا میکسر بریزم؟؟ روز اول چند قاشق بدم ؟؟ نمک هم نزنم؟؟  از دو هفتع پیش لعاب برنج با روزی یک قاشق چای خوری دادم الان 6 ماهش پره میشه سوپ شروع کنم؟

سوپ پنج روز اول فقط یه قوطی کبریت ماهیچه و آب و پیاز با برنج اوایل گوشت رو هم باهاش میکس نکن که بچ ...

خب میگم اینا رو بعد تو میکسر بریزم بدون نمک باشه ؟؟؟ یا ن  از صاف کن رد کنم؟

نوزاد هنوز مزه و درکی از نمک و شکر نداره نریزیااا

باشه ممنون نمیزنم