2777
2789
عنوان

غذای کمکی

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 46 پست

سلام اولش بالعاب برنج ایرانی شروع کن تامعده بچت هم آماده بشه بعدش فرنی اصلا شکرنریز خوب نیس   بعدیه هفته سوپ البته طبق همون برگه بهداشت پیش برو اولش یکم هویج وسیب زمینی کم کم دیگه بلغور وجوپرک ورشته واینااضافه کن    یه چیزدیگه سویق هم برابچه 6ماه به بالا عالیه عین سرلاک بدی بچه یاتوی سوپش بریزی فقط باآب نبایدحل کنی اگه باشیرخودت حل کنی عالیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند ماهشه

6ماهش پره شده اما دو هفته از مقدار  قطره چکونی  لعاب برنج دادم دو روز هم فرنی با اب ورقیق بدون شکر دادم دیگه نمیخوره امروز ن لعابش خورد ن فرنی دوتاش ی مزه میداد خواستم شکر بزنم بلکه بخوره گفتم بیخیال سوپ براش فردا درس کنم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بعد ک پخت از صاف کن رد کنم  یا میکسر بریزم؟؟ روز اول چند قاشق بدم ؟؟ نمک هم نزنم؟؟  از دو ...

ی هفته فرنی هفته دوم حریره بادوم هفته سوم سوپ

ن نمک نریز لطفا

والا من اول میکس میدادم ک پشیمون شدم چون سخته بعدا بدون میکس دادن هی عوق میزد یا نمیخورد دکترش گفت تحمل کن تا یاد بگیره اگه فقط میکس بدی دیگه جویدن و بلعیدن رو یاد نمیگیره فقط قورت دادن و غداهای جامد بخای بدی نمیتونه بخوره و مجبورم میشی هی میکسر دستت باشه هرجا میری

ی هفته فرنی هفته دوم حریره بادوم هفته سوم سوپ ن نمک نریز لطفا والا من اول میکس میدادم ک پشیمون شدم ...

خب دندون نداره اولش فککنم باید میکس کنم بادوم الرژی داره لعاب برنج دادم دو هفته امروز اصلانخورد دیگه براش تکراری شده بود شکر خواستم بزنم پشیمون شدم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

سلام اولش بالعاب برنج ایرانی شروع کن تامعده بچت هم آماده بشه بعدش فرنی اصلا شکرنریز خوب نیس   ب ...

لعاب بهش دادم دو هفته دیروز دیگه انگار براش تکراری بود نخورد باز امروز فرنی درست کردم نخورد چون فرنیش هم مثل لعاب بود شیر نمیشه بخوره حالا گفتم سوپ درس کنم 

سلام اولش بالعاب برنج ایرانی شروع کن تامعده بچت هم آماده بشه بعدش فرنی اصلا شکرنریز خوب نیس   ب ...

چ سویق بدم ؟ با شیر خشک های مخصوص خودشون میشه ترکیب کرد؟

خودم ک با نوزاد متفاوتم

ن گلم نوزادم طعمو حس میکنه بدش میاد بعدشم هرکار کنی نمیخوره حتی اگ بخوره هم خودت اذیت میشی باید بزور بدیش اما اگ خوشش بیاد راحت میخورن

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
لعاب بهش دادم دو هفته دیروز دیگه انگار براش تکراری بود نخورد باز امروز فرنی درست کردم نخورد چون فرنی ...

براسوپ عجله نکن فعلا فرنی بده یه بارنخورد دوبارنخورد میگن تا10بار  باید امتحان کنی اگه کلا نخورد یعنی دوست نداره من دخترم الان نه ماهشه هنوزم بعضی روزا سوپش میخوره بعضی روزانه یافرنی رو یه وقتایی میخوره یه وقتایی نه

خب دندون نداره اولش فککنم باید میکس کنم بادوم الرژی داره لعاب برنج دادم دو هفته امروز اصلانخورد دیگه ...

لعاب نهایت چن روز میدادی

فرنی درس کن با شیر خودت اگه نخورد شیر نزن

بادوم حتما باید بخورن تپ سوپش بریز ببین میخوره

چ سویق بدم ؟ با شیر خشک های مخصوص خودشون میشه ترکیب کرد؟

من سویق کودک خریدم براش وازهمون اول باشیرخودم دادم ویاتوی سوپش ریختم      به روش دیگش نمیدونم  فقط میدونم باآب نباید حل بشه چون یا یبوست یااسهال میشه بچه

دیگه سعی کن همش فرنی و سوپ درس نکنی  مواد غذایی ک مجازه باهاش براش غذاهای جدید بزار من خیلی ت ...

میشه بگی چه چیزایی میدی بچت چندماهشه من دخترم نه ماهشه فعلا فقط بهش سوپ مرغ وسوپ گوشت وفرنی وحریره وپوره سیب زمینی وبعضی وقتا تخم مرغ اگه چیزی جدیدتری میدونی ممنون میشم بگی فک کنم دخترم ازتکراری بودن غذاهاش خسته شده

براسوپ عجله نکن فعلا فرنی بده یه بارنخورد دوبارنخورد میگن تا10بار  باید امتحان کنی اگه کلا نخور ...

فرنی رو چی جور درس کنم؟؟ شیر نمیتونه بخوره