2777
2789
عنوان

چطوری تو خونه موهامو رنگ کنم؟؟

96 بازدید | 9 پست

سلام، بچه ها من تاحالا موهامو رنگ نکردم الان بخام رنگ کنم نمیدونم ک چی باید بگیرم، رنگ روشن دوس ندارم، میشه راهنماییم کنین

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خود همون لوازم آرایشی بلده بهت ترکیب بده 

موهاتو فرق وسط کن 

بعد یه طرف با کلیپس جمع کن 

اون طرفی که آزاد هست رو تیکه تیکه جدا کن رنگ کن 

بعد برو اون سمت که با کلیپس بستی 

بعدشم موهاتو چنگ بزن ک رنگ ب همه جا برسه 

چون تیره هم میخوای نیازی نیست ریشه رو دیرتر بزاری همون اول بزار

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
ی رنگ شماره ۵-۶ بگیر با اکسیدان قاطی کن با برس مخصوص بکش رو‌موهات

مرسی عزیزم، میگم اکسیدانم شماره داره؟ 

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏
خو چه رنگی مثلا تو مایه های قهوه ای و اینا یا شرابی و آلبالویی؟

اره عزیزم قهوه ای اینا، نمیدونم شماره چند اینا بگیرم

اره عزیزم قهوه ای اینا، نمیدونم شماره چند اینا بگیرم

ببین اول چندتا مدل رنگ مو عکسشو از تو اینترنت پیدا کن بعد از داروخونه رنگ بگیری بهتره عکس و بهش نشون بده خودش کاتولوگ میاره و بهت میگه چه رنگی رو موهات بهتر میشه اکسیدان ش هم خودش میده اگه تونستی یه قرص کراتینه هم بگیر قیمت ش هم پایینه فک کنم ۳۰۰۰ تومن باشه بعد اکسیدان و قرص کراتینه و رنگ و قاطی کن ، لایه لایه موهات و جدا کن اول ریشه هارو بزار بعد که کامل رنگ کردی بزار ۳۰ تا ۴۰ دیقه بمونه بعد بشوره بهتره که بعد رنگ با شامپو نشوری موهاتو