2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم عزیزم. ولی حتما یه هفته از پریودت بگذره بعد برو سونو و ازمایش تا معلوم بشه. چون الان تازه 4 ه ...

ابجی ب من یه چی بگو دیگه من گناه دارم بخدا🥴🤦‍♀️🤣😂من تاریخ پریودم همیشه ۲۰  ماه پیش اولین اقدامم بود ۱۸ شدم الان کدومو حساب کنم

من تهوع درد تخمدان دارم درد پریود بعضی اوقات  سردرد  ابجی من ۲۰ هر ماه میشدم اصلا عقب و جل ...

گاهی وقتا تهوع بخاطر استرسه. باردار باشی دیگه 5 هفته یا 6 هفته به بعد چون تیتر بتا میره بالا حالت تهوع بیشتر میشه

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺
ابجی ب من یه چی بگو دیگه من گناه دارم بخدا🥴🤦‍♀️🤣😂من تاریخ پریودم همیشه ۲۰  ماه پیش اولین اق ...

من وقتی اقدام کردم دوماه پریودیم هربار دو روز جلوتر میشد. یعنی اگر 20 بود 18 میشدم. ماه بعدش بجا 18. 16 شدم. ماه بعدش از روز 16 حساب کردم که بی بی زدم مثبت شد. فرقی نداره از روزی که پریود میشی حساب کن به تاریخ ماه های قبلت اصن فکر نکن

من وقتی اقدام کردم دوماه پریودیم هربار دو روز جلوتر میشد. یعنی اگر 20 بود 18 میشدم. ماه بعدش بجا 18. ...

ابجی دکتر منم گفت اگه این ماه بشی ۱۶ میشی ولی ۱۹ خبری نیس😔😔😔من ۱۷ سالمه روم‌نمیشه ب مادرم بگم خواهرم ندارم

ابجی دکتر منم گفت اگه این ماه بشی ۱۶ میشی ولی ۱۹ خبری نیس😔😔😔من ۱۷ سالمه روم‌نمیشه ب مادرم بگم خوا ...

چند سالگی ازدواج کردی عزیزم 

میگم ک هر ماه ۲۰‌پریود میشدم ماه پیش ۱۷ شبش ک فرداش ۱۸ پریود شدم این ماهم اقدام ۲ و ۵ اسفند بود تا ا ...

تا یک هفته وایسا شاید تخمک گذاریت دیرتربوده و لقاح دیر انجام شده. بعد یه هفته برو ازمایش بی بی نزار. من خواهرشوهرم بی بی میزد بعد یه هفته منفی میشد ولی درد داشت رفت ازمایش بتاش 700 بود باردار بود. گاهی وقتا بی بی خطا داره. ولی حتما بزار 7 روز بگذره

چند سالگی ازدواج کردی عزیزم 

تولد۱۳سالگیم عقد کردم ۴ماه بعدش عروسی الان ۴ سال خونه خودمم  شوهرم  تو این ۴ سال بیشتر اوقات نبود واسه اقدام و وقتیم بود تاریخ تخمک گذاریم نبود یا مشکلات دیگه تا زدا کارش عوض شد مادرشوهرگمخیلی بخاطر بچه دارنشدنم اذیتم کرد الانم میخوام بچه بیارم ازمایشای قبل بارداری کلا دادم مشکلی ندارم نمیدونم چرا اینجوری شد😔😔

تا یک هفته وایسا شاید تخمک گذاریت دیرتربوده و لقاح دیر انجام شده. بعد یه هفته برو ازمایش بی بی نزار. ...

ابجی انقد استرس دارم خواهر شوهرت درد پریودی نداشت؟من درد تخمدان خیلی دارم تیر میکشه کنارش درد پربودیم دارم