2777
2789
تولد۱۳سالگیم عقد کردم ۴ماه بعدش عروسی الان ۴ سال خونه خودمم  شوهرم  تو این ۴ سال بیشتر اوق ...

عزیزم. دوست خودمم بی بی میزد منفی میشد بزور فرستادمش ازمایش که مثبت بود

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺
ابجی انقد استرس دارم خواهر شوهرت درد پریودی نداشت؟من درد تخمدان خیلی دارم تیر میکشه کنارش درد پربودی ...

همون استرست سیستم بدنتو میریزه بهم. هرچی خدا بخاد همون میشه. استرس نداشته باش. بارداری تو پوچ نکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون ابجی من ساداتم بحق امام حسین انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده ک کمکم کردی❤

قربونت ان شاء الله که بارداری. فقط بهش فکر نکن بزن بیرون برو بگرد. خدا بخاد مثبتم میشه. خواهرشوهر من لک بینی و خونریزی داشت ولی با شیاف حل شد

چشم ممنونم ابجی

قربونت. وقتی استرس داشته باشی هورمون استرس میاد روی رشد جنین و به وجود اومدنش تاثیر میزاره. از خدا بالاتر چیزی نیس که خودتو بسپر دست خدا بخاد هر غیر ممکنی ممکن میشه

چشم ممنونم ابجی

من خودم دوتا سقط داشتم. درک میکنم کسی که میگه استرس دارم و نگرانم. چه روزا بود که با ذوق بی بی میزدم و از اینکه دوخط شده خوشحال میشدم. ولی اصلا ب تشکیل قلب هم نمیکشید ارزو به دل موندم صدا قلب بشنوم. اون روز انقد قلبم درد میکرد رفتم دکتر اکو کرد صدا قلب خودمو گذاشت. گفتم بیا اقا دکتر این همه سونورفتم صدا قلب بشنوم الان با اکو باید صدا قلب خودمو بشنوم. که گفت خانوم پاشو برو خوبی بخاطر استرسی بود که بعد سقط بهم وارد شده بود

فدات ابجی فقط دعا کن مادر بشم امروز نذر سمنو دارم دعات میکنم😍💋❤

ان شاء الله که هرچی خیره برات پیش بیاد و به زودی مامان بشی. ولی از خدا چیزی رو به زور نخواه. به موقعش خودش میده 

من لک بینی ندارم فقط میگم نکنه ۲۰ پریود شم خیلی امیدوارم اخه

سینهات سفت نه. درد نمیکنن؟ 

رحمت درد پریودی نه. تیر نمیکشه یا مخصوصا واژنت. 

به بو ها حساس نشدی؟ 

یکم عسل بریز توی اب سرد هم بزن بخور بعد دراز بکش اگر با حالت دلپیچه رفتی دستشویی 60 درصد بارداری. من اینکارو انجام داده بودم. طب بو علی سینا بود فکر کنم