2777
2789
[QUOTE=180407672]https://8pic.ir/uploads/CamScanner-۰۳-۰۹-۲۰۲۱-۰۶-۴۹-1.jpg[/QUOTEامروز زدی؟ابجی یه س ...

اره چند دقیقه پیش زدم، از روز ۸ پریود تا دوهفته یک درمیان

میشه یه صلوات برای مشکلم بفرستی🤲❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه منم دعا کن. من دوتا سقط داشتم😔 چقد با خوشحالی بی بی میزدم 

چشم حتما اگر لایق باشم دعاتون میکنم،جمیع کسایی که منتظرن ان شاالله بزودی خدا دلتون رو شاد کنه

میشه یه صلوات برای مشکلم بفرستی🤲❤️

یکشنبه بود ، تقریبا دو روز عزیز

ولی چون خطش کامل پررنگ نیس بزار 7 روز از موعدت بگذره بعد ازمایش بده که تیتر بتا بالا باشه و استرس نگیری. 

انواع کارهای تایپی انجام می‌شود 🌺🌺
چشم حتما اگر لایق باشم دعاتون میکنم،جمیع کسایی که منتظرن ان شاالله بزودی خدا دلتون رو شاد کنه

ممنونم عزیزم. ولی حتما یه هفته از پریودت بگذره بعد برو سونو و ازمایش تا معلوم بشه. چون الان تازه 4 هفته و 2 روزی

دیروز نه ،ولی از علایم حالت تهوع کلافم کرده بود

من تهوع درد تخمدان دارم درد پریود بعضی اوقات  سردرد  ابجی من ۲۰ هر ماه میشدم اصلا عقب و جلو نمینداختم  اون‌ماهبخازر اقدام‌ ۱۸شدم باید این ماه ۲۰ حساب کنم یا ۱۸؟

5 هفته ساک شکمی باید دیده بشه و 6 هفته جنین