2777
2789
عنوان

بارداری....

175 بازدید | 31 پست

سلام خانما این علائم و دارم تکرر ادرار یکمم لکه بینی خیلی کم قوه ای ابکی

گرسنگی شدید درد دور ناف یه نضب ریزم میزنه 

گرمای شدید دارم اپز میشم درد پا نفخ 

سینه هامم از دیروز درد میکنه و سمت راستی خیلی بزرگ شده و سفت چپیم بزرگ شده ن مثل راستی 

یکمم سر گیجه تار میبینم و خستگی زیاد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نکنه خدایی نکرده کرونا گرفته باشی،شایدم باردار هستی عزیزم،حتما پیگیری کن،علائمت زیادن حتما یچیزی هست ...

نمیدونم فردا میرم دکتر به ایشونم بگم شاید یه ازمایش خون دادم نمیدونید هزینه اش چقدره

دعا کن برام

بی بی بزار این گرم شدن بدنت بیشتر راس میگه چون من سرمایی بودم روزیکه فهمیدم حامله ام همش گرگرفتگی داشتم و گرمم بود زیاد

بی صبرانه منتظر اومدنتم فندق من ای معجزه خدا😘😘😘
بی بی بزار این گرم شدن بدنت بیشتر راس میگه چون من سرمایی بودم روزیکه فهمیدم حامله ام همش گرگرفتگی دا ...

اره منم مثل شما تو گرم ترین زمان ممکنم پتو مینداختم ولی الان همش گرمم میشه عرق میکنم 

الان بی بی بزنم نشون میده ؟

فردا یدونه بگیرم ببینم چی میشه

اره منم مثل شما تو گرم ترین زمان ممکنم پتو مینداختم ولی الان همش گرمم میشه عرق میکنم  الان بی ...

فردا صبح ناشتا بزن بمنم خبرشو بده گرگرفتگی خودبخود نمیاد به ادم و جزو اصلی ترین علایم باردایه که فرق داره با علایم پریود من رگ های بدنم هم پررنگ شده بود تاپیکامو بخون

فردا صبح ناشتا بزن بمنم خبرشو بده گرگرفتگی خودبخود نمیاد به ادم و جزو اصلی ترین علایم باردایه که فرق ...

اره اره منم رگام پررنگ شده یبار رفته بودم دکتر پرستاره میگفت رگات بچگونس داشتم ب اون فک میکردم دیدم رگ دستم بزرگ و کبود شده سینه هامم همینطور

باشه گلم حتما خبرشو میدم بهت

اره اره منم رگام پررنگ شده یبار رفته بودم دکتر پرستاره میگفت رگات بچگونس داشتم ب اون فک میکردم دیدم ...

وای حامله ای منم اون ماهی که حامله شدم فهنیدم علایمم فرق داره با پریودی خودبخود ادم خودش متوجه میشه انشاللله که حامله ای عزیزم توکلت به خدا