2789
عنوان

بارداری....

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 31 پست
وای حامله ای منم اون ماهی که حامله شدم فهنیدم علایمم فرق داره با پریودی خودبخود ادم خودش متوجه میشه ...

خداکنه گلم قبلی و مجبوری سقط کردم خیلی ناراحت بودم حسرتشو میخوردم ایشالله ک باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداکنه گلم قبلی و مجبوری سقط کردم خیلی ناراحت بودم حسرتشو میخوردم ایشالله ک باشه

کار اشتباهی کردی اما انشااله اینو بارداری قدرشو بدون اگه حامله شدی بچه زیباترین هدیه خداست

بی صبرانه منتظر اومدنتم فندق من ای معجزه خدا😘😘😘
کار اشتباهی کردی اما انشااله اینو بارداری قدرشو بدون اگه حامله شدی بچه زیباترین هدیه خداست

میدونی من حق انتخاب نداشتم خانواده شوهرم بدی کردن در حقم نمیبخشمشون واقعا 

ولی این یکی و اگه باشه دلم میخواد با جون دل بزرگش کنم

میدونی من حق انتخاب نداشتم خانواده شوهرم بدی کردن در حقم نمیبخشمشون واقعا  ولی این یکی و اگه ب ...

خدالعنتشون کنه ادمای بد رو انشالله که بارداری

بی صبرانه منتظر اومدنتم فندق من ای معجزه خدا😘😘😘
انشالله خدا از دهنت بشنوه 

فردا بی بی بزن معلوم میشه. 

اما علائم بارداری وپریود یکیه و چون تو اقدامی هر لحظه منتظر بارداری هست. 

ان شالله ک باشی

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
فردا بی بی بزن معلوم میشه.  اما علائم بارداری وپریود یکیه و چون تو اقدامی هر لحظه منتظر باردار ...

من اصلا علائم پریودی ندارم فقط روز پریود ک میاد دل درد شدید دارم قبلش هیچی

انشالله خدانکنه

من اصلا علائم پریودی ندارم فقط روز پریود ک میاد دل درد شدید دارم قبلش هیچی انشالله خدانکنه

میگم ک چون اقدام میری علائم دار میشی لعنتی. 

ان شالله 

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
میگم ک چون اقدام میری علائم دار میشی لعنتی.  ان شالله

یعنی بابت اقدامه؟من راسیتش اصلا تجربه ندارم قبلیم تا ۱۱ هفتگی نمیدونستم چون درد پری داشتم فک کردم امروز میشم ن فردا میشم تا س ماه فک میکردم دارم میشم استرس نمیزاره😑

یعنی بابت اقدامه؟من راسیتش اصلا تجربه ندارم قبلیم تا ۱۱ هفتگی نمیدونستم چون درد پری داشتم فک کردم ام ...

اره این اقدام خاک برسر همه چی و میریزه بهم. گند بزنن به استرس ک همه از بس استرس داریم نمیشیم. 

ان شالله هستی. بی بی زدی تگم کن بیام ببینم. 

اگه تا 10دقیقه هاله انداخت مثبته اگه بیشتر شد منفیه