2777
2789
بچه یکسالشه فقط یعنی شما میگی من نمیتونم بگم باید برام امکانات تهیه کنه؟؟

عارع بگو منوبامادرپدرش زندگی میکنم (ک اگ زندگی میکنی)بگومسکن جدامیخام بگوتوزندگی دخالت میکنن همسرم مدیریتی نداره....ببین من دوتا پزشک قانونی دارم ی دیه ۱۳تومنی الزام ب تمیکن ک ردشدچون امنیت جانی ندارم....ولی هنودستم جایی بندنیس

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در این نوع طلاق زوج و زوجه باید روی تمامی موارد{مهریه.نفقه.اجرت المثل.و..}توافق داشته باشند این نوع ...

ما فقط چون هر دو راضی به طلاق بودیم درخواست توافقی دادیم در مورد شرایطش حرف نزدیم

ما فقط چون هر دو راضی به طلاق بودیم درخواست توافقی دادیم در مورد شرایطش حرف نزدیم

خوب به عقیده بنده شما صورت اول را در نظر بگیرید و به محضر بروید و توافق ها را محضری کنید.پیشنهاد میشود طوری توافق کنید که زوج از طلاق توافقی منصرف نگردد.البته به شما پیشنهاد میشود اول نزد مشاوره خانواده جهت رفع مشکل زناشویی مراجعه کنید

خوب به عقیده بنده شما صورت اول را در نظر بگیرید و به محضر بروید و توافق ها را محضری کنید.پیشنهاد میش ...

ممنون بله فعلا بهمون وقت مشاوره دادن ولی من دیگه واقعا نمیتونم با این آدم که در این حد بهم بی احترامی کرده زیر یه سقف باشم قبلامیگفتم مستقل شه فقط اما دیگه برام مهم نیست

ممنون بله فعلا بهمون وقت مشاوره دادن ولی من دیگه واقعا نمیتونم با این آدم که در این حد بهم بی احترام ...

شما دادخواست طلاق توافقی دادین که وقت مشاوره تعیین کرده اند خوب ایرادی ندارد این را هم ادامه دهید و از طرف دیگر بهتر است تا زوج گرم است و موافق طلاق ایشان را به محضر ببرید و درقبال بذل و ابراء مهریه وکالت در طلاق را دریافت کنید و اگر زوج در روند رسیدگی مشاوره قصد پشیمانی داشت شما با داشتن وکالت در طلاق خود را مطلقه کنید و دیگر به رضایت زوج نیازی نداشته باشید

ببخشید فقط من در چه صورت میتونم پسرمو نگه دارم؟؟

فرزند تا 7سالگی نزد شماست و پدر حق ملاقات دارد.

پسر از 7سالگی تا 15 سالگی نزد پدر میماند و شما حق ملاقات دارید

پسر بعد از 15سال از سن حضانت خارج گشته و خود تصمیم میگیرد که با کدام والدین قصد زندگی دارد.

شما حتی اگر حضانت داعم را بگیرید باز پدر حق ملاقات دارد و اگر تا 7سال هم که نزد شماست ازدواج مجدد کن ...

نه حق ملاقات اشکالی نداره فقط نمی‌خوام پسرم کنار یه عده معتاد بزرگ شه

نه حق ملاقات اشکالی نداره فقط نمی‌خوام پسرم کنار یه عده معتاد بزرگ شه

فعلا نگران نباشید تا 7سالگی نزد شماست به شرطی که ازدواج مجدد نکنید در این صورت اگر زوج درخواست سلب حضانت به استناد ازدواج مجددشما بدهد تا هفت سال هم از شما سلب حضانت خواهد شد.البته این مطلق نیست